Ο… ανταγωνιστικός κρητικός όμιλος

Γ' Εθνική 26 Οκτωβρίου 2020, 13:35

Από τα 24 της πρεμιέρας και τα 26 της 2ης αγωνιστικής, στα 28 που είναι και τα περισσότερα μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, την 3η αγωνιστική. Η Γ’ Εθνική ξεκίνησε και εξελίσσεται με τα γκολ να πέφτουν βροχή και τις ομάδες να παρουσιάζουν όλες δυναμική!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πλέον, λιγοστεύουν και όσες δεν έχουν γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης.

Η τελευταία είναι η Νεάπολη, η οποία κατάφερε να κερδίσει τον Πλατανιά που από την πλευρά του εξακολουθεί να παραμένει χωρίς βαθμό και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αρη Ρεθύμνου, ενώ ο Αρης Σούδας που αυτή την αγωνιστική πήρε τον πρώτο του βαθμό, επίσης δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Σίγουρα η πορεία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι αυτή που ξεχωρίζει μέχρι τώρα, ούσα άλλωστε και η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το τρία στα τρία. Από ‘κει και πέρα, στα σημαντικότερα παιχνίδια που διεξήχθησαν σε Αρχάνες και Δαμάστα, το πρώτο δεν ανέδειξε νικητή μεταξύ Γιούχτα-ΑΟΑΝ, ωστόσο εντυπωσιακή αποδείχτηκε η πρωταθλήτρια Ηρακλείου όπως φανερώνει το ευρύ 4-0 επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Αλμυρό, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς, σκοράροντας ξανά έξι γκολ και πάλι απέναντι σε χανιώτικη ομάδα, αυτή τη φορά σε βάρος της Παλαιόχωρας, επιβεβαιώνοντας ότι είναι από τις πιο δυνατές της κατηγορίας και πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της σεζόν.

Τα τοπικά ντέρμπι σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο κρίθηκαν υπέρ των γηπεδούχων. Αυτό ισχύει για Ατσαλένιο και Ρεθυμνιακό.

Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή, η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα φανερώνει έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, όπως άλλωστε αναμενόταν, καθώς ακόμα και ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία ελπίζουν ότι θ’ ανακάμψουν και θα βρεθούν ψηλότερα στην πορεία της σεζόν. Κάποιες ομάδες δείχνουν κάποια πράγματα μέχρι στιγμής, από την άλλη θα πρέπει να κυλήσει κι άλλος χρόνος για να είναι αυτά πιο ασφαλή και να γίνονται πιο συγκεκριμένες εκτιμήσεις…

Estrella