Ο… αναπτήρας έγινε θέμα!

Πλατανιάς | 19 Ιαν 2016, 1:48

Ο αναπτήρας που έπεσε προς τον Κουλιμπαλί τη στιγμή που ήταν έτοιμος να εκτελέσει πλάγιο από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού έγινε θέμα, με τον Παναθηναϊκό να εκδίδει σχετική ανακοίνωση και τον Ολυμπιακό, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά ν’ απαντά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με άρθρο 15 του ΚΑΠ, «εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση».

Το ματς ως γνωστόν δεν διακόπηκε από τον Σπάθα, με τον ΠΑΟ να εκδίδει μετά το τέλος του ματς ανακοίνωση σημειώνοντας τα εξής:

«Μετά τη Βέροια με τη ρίψη φωτοβολίδων από οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν προκάλεσε καν διακοπή του αγώνα, ήρθε το χτύπημα στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Κουλιμπαλί μετά από ρίψη αναπτήρα από την πλευρά των οπαδών της πειραϊκής ομάδας. Μετά τον Μήτσιο, ο Σπάθας. Αντί για οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, ούτε καν προσωρινή διακοπή. Το άρθρο 15 του ΚΑΠ έγινε κουρελόχαρτο. Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα συστηματικά μένουν ατιμώρητοι παράγοντες που συμμετέχουν σε στοιχηματικές απάτες κι άλλα σοβαρά ποινικά και ποδοσφαιρικά παραπτώματα. Τελικά ο μόνος που τιμωρείται διαρκώς είναι ο Παναθηναϊκός και είναι σαφές ότι γίνονται εργώδεις προσπάθειες για την εξόντωσή του που πέφτουν στο κενό. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων. Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει δράσεις και τις ευθύνες της».

Η απάντηση στον Παναθηναϊκό ήρθε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά ο οποίος με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, έγραψε τα εξής: 

«Είναι καθημερινά γελοίοι αλλά απόψε τερμάτισαν τη γελοιότητα. Δεν πρόκειται κανείς από εμάς να ασχοληθεί μαζί τους. Τους αφήνουμε στο δράμα τους!».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad