Ο αήττητος στην Ευρώπη Κουλιεράκης

Εκτός συνόρων | 31 Αυγούστου 2023, 22:48

Ένα εντυπωσιακό σερί "τρέχει" ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης καθώς αγνοεί την ήττα σε όλες τις του Ευρωπαϊκές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Την πέμπτη Ευρωπαϊκή του εμφάνιση (και μάλιστα συνεχόμενη) και τέταρτη ως βασικός (επίσης σερί) κατέγραψε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον νεαρό Χανιώτη κεντρικό αμυντικό να ξεκινά και στον επαναληπτικό με τη Χαρτς και να αγωνίζεται σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.

Το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο είχε γίνει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (αγωνίσθηκε στο δεύτερο ημίχρονο), ενώ σε όλα τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ που ακολούθησαν ήταν βασικός (και αναντικατάστατος).

Δηλαδή αγωνίσθηκε στα πέντε από τα έξι φετινά ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. (Μόνο στο πρώτο δεν αγωνίσθηκε γιατί ο Λουτσέσκου επέλεξε τον Μιχαηλίδη για αριστερό στόπερ). Το εντυπωσιακό είναι πως όσο αγωνίσθηκε ο Κουλιεράκης ο ΠΑΟΚ δέχθηκε μόνο ένα τέρμα (στη Σκωτία) και το ακόμη πιο εντυπωσιακό πως δεν ηττήθηκε.

Δηλαδή ο νεαρός Χανιώτης κεντρικός αμυντικός σε όλες τις (πέντε μέχρι τώρα) Ευρωπαϊκές του συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων αγνοεί την ήττα! Το παράδοξο είναι πως ο Κουλιεράκης είναι βασικός στα Ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ, αλλά στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καταγράψει ακόμη συμμετοχή καθώς στη θέση του χρησιμοποιείται ο Μιχαηλίδης.

Η αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ και του Κουλιεράκη στο Conference League:

➺ ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0-0 (δεν αγωνίσθηκε)
➺ Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 1-4 (αγωνίσθηκε στο 2ο ημίχρονο)
➺ Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0 (βασικός)
➺ ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 3-0 (βασικός)
➺ Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2 (βασικός)
➺ ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0 (βασικός)

Rabona ad