Ο αιφνιδιασμός στις κρητικές ομάδες και τα επόμενα βήματα

Γ' Εθνική 25 Φεβρουαρίου 2021, 21:25

Τον αιφνιδιασμό στις τάξεις του κρητικού ποδοσφαίρου φέρνει η απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με τα νεότερα που προκύπτουν για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Θέλοντας και μη, οι ομάδες θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία προετοιμασίας προκειμένου να ξεκινήσουν να παίζουν, αρχής γενομένης από τις 28 Μαρτίου.

Δεδομένο πρώτο ότι όποια ομάδα δε συμμορφωθεί στην σχετική απόφαση η οποία έχει ληφθεί, θα υποβιβαστεί και από τη νέα περίοδο θα επιστρέψει στα τοπικά.

Δεδομένο δεύτερο ότι ακολουθεί ένα διάστημα ενός ολόκληρου μήνα προκειμένου οι ομάδες να ξεκινήσουν να προπονούνται κανονικά, ακολουθώντας πάνω απ’ όλα το σχετικό πρωτόκολλο με την πραγματοποίηση καταρχήν των τεστ και το τρίτο δεδομένο το οποίο προκύπτει, είναι ότι οι αγώνες θα είναι μεν σύντομοι, αλλά αυτοί κιόλας θα καθορίσουν την τελική έκβαση που θα έχει το πρωτάθλημα… Ουσιαστικά μέσα σε ένα διάστημα 11 αγωνιστικών θα κριθούν οι φετινοί στόχοι των ομάδων με την διεξαγωγή μονάχα των αγωνιστικών του πρώτου γύρου όπως είναι γνωστό.

Για τα υπόλοιπα, μένει να φανεί εάν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό και ειδικότερα οι κατά τόποι δήμοι ή η Περιφέρεια Κρήτης θ’ ανταποκριθούν στο αίτημα το οποίο έχει διατυπωθεί για οικονομική ενίσχυση των 16 σωματείων, με το ποσό των 30.000 ευρώ για το καθένα. Τουλάχιστον το σημαντικό είναι πως η ΕΠΟ φαίνεται πως θα λάβει την απόφαση για μείωση των αμοιβών της διαιτησίας κατά 50%.

Estrella
Auto KCS