Ο ΑΓΟΡ ευχαριστεί τον κόσμο του

Μπάσκετ 1 Νοεμβρίου 2016, 17:22

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη του στο νικηφόρο ματς απέναντι στο Λαύριο.

Η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ:

Το Ρέθυμνο Cretan Kings επέστρεψε στις νίκες, διατηρώντας το «απόλυτο» στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στο Λαύριο η ομάδα μας πανηγύρισε ακόμη μία επιτυχία έχοντας στο πλευρό της την συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει σε μία ακόμη αναμέτρηση. Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου αλλά και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος, γεμίζοντας την Σχολική Κερκίδα του «Μελίνα Μερκούρη».

Μάλιστα, η αναχώρηση από το 7ο Δημοτικό για το γήπεδο ήταν εντυπωσιακή, με τους μικρούς μας φίλους να επιβιβάζονται σε ανοιχτό λεωφορείο της Rethymno City Tour, πραγματοποιώντας μία μίνι αλλά ξεχωριστή εκδρομή, με τους μαθητές να τραγουδούν, κυματίζοντας σημαίες της ομάδας μας.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου και το 1οΔημοτικό Σχολείο Περάματος για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους αλλά και το Rethymno City Tour που χάρισε ξεχωριστές στιγμές στους μικρούς φίλους.

karta antonis garden