Ο Άγιος Βασίλης… πάει Καθιανά

ΕΠΣΧ | 19 Δεκεμβρίου 2019, 18:40

Xριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου έχει προγραμματίσει την επόμενη εβδομάδα  η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, με τη συμμετοχή τριών ακόμα ομάδων.

Πρόκειται για τις Ακαδημίες των Θησεά – ΑΟΠ, Ικάρου/Κεραμειά και Κρ. Αστέρα/Ν. Χανίων. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις ηλικίες Κ10.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, θα βρεθεί στο γήπεδο Καθιανών και… κάποιος Άη Βασίλης που θα μοιράσει δώρα και χαμόγελα στους μικρούς αθλητές.

Τα παιδιά θα αποχαιρετήσουν μάλιστα το 2019 με ευχές, τραγούδια, αλλά και τα καθιερωμένα κάλαντα τα οποία θα αναφωνήσουν.

H ανακοίνωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου είναι η εξής (Panakrotiriakos.fc):

 

Ο Αη Βασίλης παίζει..ποδόσφαιρο!!!

Εορταστικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνουν στις ηλικίες Κ10, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ., με τη συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες Πανακρωτηριακός – ΕΘΚ – Λέοντες, Κρητικός Αστήρ – Νέοι Χανίων, Ίκαρος-  Κεραμειά και Θησέας – ΑΟ Περιβολίων.

Με έλκηθρο το παιχνίδι και οδηγό τη χαρά, μικροί ποδοσφαιριστές – Άγιοι Βασίληδες θα γεμίσουν το γήπεδο, για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Γιατί και ο Άγιος Βασίλης… παίζει ποδόσφαιρο, μοιράζει κι δώρα (ασίστ και πάσες), κάνει προσποιήσεις και πετυχαίνει γκολ, απολαμβάνοντας κι αυτός τον Βασιλιά των σπορ! 

Και που ξέρεις; Μπορεί να κάνει και κανένα ψαλιδάκι ή ψαράκι γιατί γιορτές είναι, χαρίζει και θέαμα! Βέβαια, ο κανονικός Άγιος Βασίλης που είναι προσκεκλημένος, θα κάνει μια στάση  στο μεγάλο του ταξίδι, για να επισκεφτεί το γήπεδο μας και να μοιράσει μέσα από το σάκο του δώρα σε κάθε παιδί!

Όλοι εμείς, θα αποχαιρετήσουμε στο γήπεδο Καθιανών το 2019, με δώρα, ευχές και τραγούδια, εντός και εκτός γηπέδου, θα πούμε τα κάλαντα και θα ευχηθούμε υγεία και ένα 2020 που το ποδόσφαιρο θα μας χαρίσει συναισθήματα όμορφα και πολλά χαμόγελα!

Εμείς τα παιδιά που αγαπάμε το άθλημα, σας καλούμε όλους να το δείτε με τα δικά μας μάτια! Μέσα από το ποδόσφαιρο και τα ”Μαθήματα Ζωής” ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον!

Ραντεβού στο γήπεδο Καθιανών, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!

afisa kathiana

 

Rabona ad