Ο Αγ. Βασίλης… βολτάρει στη Σοχώρα

Γ' Εθνική 21 Δεκεμβρίου 2020, 18:39

Μια πρωτοχρονιάτικη δράση έλαβε χώρα στο γήπεδο της Σοχώρας για λογαριασμό του Αστέρα Ρεθύμνου, με τον Αγιο Βασίλη να κάνει τη βόλτα του στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα για τις υποχρεώσεις της.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ανάρτηση από την ομάδα του Ρεθύμνου έχει ως εξής:

Μια ξεχωριστή επίσκεψη… πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Σοχώρα, με τον Άγιο Βασίλη της Magic Santa να κάνει την βόλτα του από το γήπεδο της ομάδας μας.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ στο επίκεντρο του promo video της Χριστουγεννιάτικης πλατφόρμας Magic Santa (www.magicsanta.gr.), προσφέροντας ευχάριστές στιγμές σε όλο τον οργανισμό… Και εμείς σαν μικρά παιδιά περιμένουμε την έλευση του θρυλικού Αγίου Βασίλη με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Όσο για το δώρο που μας φέρνει ο ασπρομάλλης παππούλης από την Καισαρεία… δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, για να φιλοξενηθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες όλων μας.

Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί ενώ σας υπενθυμίζουμε την συνεργασία που έχει ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με την Χριστουγεννιάτικη πλατφόρμα Magic Santa (www.magicsanta.gr.).

Το Magic Santa αποτελεί την Χριστουγεννιάτικη πλατφόρμα, η οποία δίνει την δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει μια προσωποποιημένη ταινία από το Άη Βασίλη, υψηλής ποιότητας, που θα καθηλώσει κάθε παιδί.

Τέλος, σύμφωνα με την συνεργασία μας με την Magic Santa, δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους γονείς – ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην Ακαδημία μας ή όχι – να έχουν έκπτωση 10% χρησιμοποιώντας τον κωδικό asterasreth10 και να δημιουργήσουν για τα παιδιά τους αυτή την απίστευτη προσωποποιημένη ταινία. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και μπορείτε να δείτε ενδεικτικές ταινίες, επισκεπτόμενοι τον διαδικτυακό τόπο www.magicsanta.gr.

Ο κωδικός asterasreth10 ισχύει για όλους τους γονείς, τους προπονητές και φίλους σας.

Estrella
Auto KCS