«Ο Αχαρναϊκός αναγεννιέται από τις στάχτες του όσο κι αν αυτό “ενοχλεί” κάποιους»

Football League 10 Απριλίου 2017, 16:31

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες σε Εύοσμο με Αγρ. Αστέρα και στο Μενίδι με τον Πανσερραϊκό ο Αχαρναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με… μηνύματα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε αυτήν φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Κλήμη Κολιού που τονίζει ότι «ο Αχαρναϊκός αναγεννιέται από τις στάχτες του όσο κι αν αυτό “ενοχλεί” κάποιους. Κι αυτό γιατί ο Αχαρναϊκός δεν είναι “μαγαζί”, αλλά ιδέα που δεν εγκαταλείπεται απ’ αυτούς που την πιστεύουν παραγματικά».

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

Με δύο σερί νίκες απέναντι σε δύο δύσκολους αντιπάλους (Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό) απάντησε ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ στους κακοπροαίρετους που θεωρούν πως μία ομάδα ιστορική όπως η δική μας μπορεί να παραδώσει τα όπλα στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ο Πρόεδρος κ. Κλήμης Κολιός ευχαριστεί ολόψυχα καταρχήν το νέο Προπονητή κ. Γιώργο Μαραντά, το προπονητικό επιτελείο, κάθε παίκτη ξεχωριστά για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε η ομάδα να παραμείνει επάξια στα σαλόνια της Football League, εκεί δηλαδή που ανήκει! Ευχαριστεί όμως θερμά και τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας που την στηρίζουν σε κάθε αγώνα και μοναδικό σκοπό έχουν να την βλέπουν όσο πιο ψηλά γίνεται!!!

 «Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ αναγεννιέται από τις στάχτες του όσο κι αν αυτό «ενοχλεί» κάποιους. Κι αυτό γιατί ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ δεν είναι «μαγαζί», αλλά ιδέα που δεν εγκαταλείπεται απ’ αυτούς που την πιστεύουν πραγματικά.» δήλωσε ο κ. Κολιός.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards