Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Αδαμάκης ανάμεσα στα θύματα στα Τέμπη…

Ποδόσφαιρο 2 Μαρτίου 2023, 14:43

Ενας 23χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Υπάτου, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Καβάλας και της Ρόδου, είναι ανάμεσα στους νεκρούς από το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο λόγος για τον Ιορδάνη Αδαμάκη ο οποίος συγκαταλέγεται δυστυχώς ανάμεσα στα θύματα.

Ο Αδαμάκης είχε ενταχθεί τον περασμένο Γενάρη στο ρόστερ του ΑΟ Υπάτου, ενώ προηγουμένως ήταν στο Θεσπρωτό στο βόρειο όμιλο της Super League 2.

Το soccerbase γράφει χαρακτηριστικά για τον άτυχο Αδαμάκη:

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια θρηνεί το χαμό του 23χρονου επιθετικού του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνη Αδαμάκη. Ο Καβαλιώτης Ιορδάνης πήγε στα 17 χρόνια του στην Καβάλα από το Βρασίδα Νέας Περάμου και αμέσως έγινε αγαπητός για τη μαχητικότητά του. Πέρασε μια σεζόν στο Νέστο και το 2020-21 βοήθησε την Καβάλα να ανέβει από την Γ’ Εθνική. Πέρσι αγωνίστηκε στη Ρόδο, ενώ φέτος ξεκίνησε από το Θεσπρωτό και τον Ιανουάριο είχε μεταγραφεί στον ΑΟ Υπάτου. Στις 12 Φεβρουαρίου πέτυχε το τελευταίο του γκολ και την περασμένη Κυριακή στην Κέρκυρα το τελευταίο του παιχνίδι, αφού την Τρίτη το βράδι ήταν στο μοιραίο τρένο του θανάτου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Estrella

Rabona ad