Ο 17χρονος Τσιντάρης νέο πρόσωπο στη Δαμάστα

Γ' Εθνική 11 Απριλίου 2021, 14:24

Ανήμερα της έναρξης της Γ’ Εθνικής, η Δαμάστα πραγματοποιεί μία ακόμα μεταγραφική κίνηση. Στις τάξεις της ομάδας εντάσσεται ο 17χρονος Νίκος Τσιντάρης.

Η θέση που αγωνίζεται ο Τσιντάρης είναι αυτή του αμυντικού.

Η ανακοίνωση από τη Δαμάστα έχει ως εξής:

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΝΤΑΡΗΣ… ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ!

Σε ηλικία μόλις 17 ετών ο Νίκος Τσιντάρης (γεν. 2004) θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του ΑΟ Δαμάστας, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός σε μια πρόκληση για την ποδοσφαιρική του πορεία!

Πρόκειται για ένα από τα ταλέντα με καταγωγή από το δήμο Μαλεβιζίου (Γάζι) που αγωνίζεται ως αμυντικός και μάλιστα από το περασμένο καλοκαίρι ήταν κοντά στην ομάδα και συμμετείχε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις της Δαμάστας.

Πλέον έχει ενταχθεί 100% στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, συμμετέχοντας στην προετοιμασία για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής. Ο ταλαντούχος Νίκος Τσιντάρης ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από την Ακαδημία του Αθλόπολις, στη συνέχεια αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα με τους Νέους Αλμυρούς και τώρα ντύνεται στα «μπλε» της Δαμάστας.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει το Νίκο Τσιντάρη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad