Νύκταρης vs Κούγιας μέρος 2ο!

Α.Ο. Χανιά | 12 Ιανουαρίου 2016, 11:34

Ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Ηρακλή Νύκταρη και του Αλέξη Κούγια ήρθε να προστεθεί τη Δευτέρα το βράδυ πάλι σε χώρο αεροδρομίου, αυτή τη φορά των Χανίων!

Συγκεκριμένα το νέο συμβάν ανάμεσα στους δύο άνδρες υπήρξε στο λεωφορείο που μεταφέρει τους επιβάτες για την επιβίβαση στο αεροπλάνο. Εκεί, ο διοικητικός παράγοντας του ΑΟΧ με το που αντίκρισε τον διοικητικό ηγέτη της Λάρισας αναστατώθηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και ν’ ακολουθήσουν βαριές κουβέντες εκατέρωθεν.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν έξι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, με την ομάδα εκείνη την στιγμή να επρόκειτο επίσης να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο έτσι ώστε να ταξιδέψει για την Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι παίκτες αυτοί ήταν οι Αποστολόπουλος, Δημήτρης, Πάγκαλος, Κοκκαλάς, Ιτούα και Μπανανά, ο γυμναστής Λεωνίδας Παπαδάκης, ο γιατρός Γιάννης Σφυράκης και ο παράγοντας Βαλάντης Μαλανδράκης. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν αυτός που συγκράτησε τον Ηρ. Νύκταρη προκειμένου να μην πιαστεί στα χέρια με τον Αλ. Κούγια, με τους λοιπούς επιβάτες στο λεωφορείο να μένουν έκπληκτοι από αυτά που συνέβαιναν μπροστα στα μάτια τους.

Ως γνωστόν, οι κύριοι Νύκταρης και Κούγιας είχαν μαλώσει και πάλι στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και μάλιστα είχαν καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που δημιουργείται μεταξύ τους ενώ άξιο αναφοράς είναι σίγουρα το γεγονός ότι σε δύο αγωνιστικές από σήμερα, ΑΟΧ και Λάρισα πρόκειται να παίξουν μεταξύ τους στα Περβόλια για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ… 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad