Νύκταρης: Ήρθα από το εξωτερικό για το παιχνίδι του Άρη στα Χανιά

Α.Ο. Χανιά Football League | 4 Απριλίου 2017, 20:11

Στο Μάλεμε βρέθηκε την Κυριακή ο Ηρακλής Νύκταρης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά με τον Άρη.

Ο Νύκταρης, ο οποίος πρόσφατα τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός έτους, ήρθε από το εξωτερικό στα Χανιά αποκλειστικά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Έτσι πιθανά εξηγείται και η ύπαρξη του πανό “Έβαλα και εγώ 1.000.000 ευρώ στον ΑΟΧ” των φίλων της Χανιώτικης ομάδας στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Ηρακλής Νύκταρης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena fm”. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε…

«O Άρης πάει καλά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αν κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια , θα ανέβει κατηγορία. Ο Απόλλων έχει δύσκολο πρόγραμμα από δω και πέρα και μπορεί να βρεθεί πίσω από όλους».

Για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά: «Τραβάει η ομάδα πλέον, πριν δεν τραβούσε. Σίγουρα φταίει η φυσική κατάσταση, μετά το 60’ δεν γινόταν τίποτα. Τώρα έχουν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα και είναι πάρα πολύ σημαντικό.»

Για την ανακοίνωση του Καρυπίδη σχετικά με τον πρόεδρο της Λαμίας: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, αφού το λέει ο κουμπάρος μου, εγώ δεν θέλω να σχολιάσω κάτι.»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα το ξαναπώ, αν ο Άρης κερδίζει στο Χαριλάου, είναι στην πρώτη κατηγορία. Είμαι σίγουρος για αυτό. Ο κουμπάρος μου δεν ήξερε την κατηγορία, του τα έλεγα εγώ αλλά τώρα κατάλαβε.

Στην Football League πρέπει να παίξεις 34 ντέρμπι, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη, μέχρι και η τελευταία ομάδα. Είμαι στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα, κατέβηκα μόνο για το παιχνίδι του Άρη στα Χανιά.

Παρακολουθώ ποδοσφαιριστές για τον Άρη. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Κύπρο και κοιτάμε για έναν καλό ξένο.»

Για την οικονομική κατάσταση του Θόδωρου Καρυπίδη: «Ακούγονται πολλά και δεν είναι σωστά. Δεν μπορώ να ακούω ποδοσφαιριστές να παίρνουν για παράδειγμα 110.000 ευρώ, να έχει πάρει τα 100.00 και να λέει ότι δεν τον πληρώνουμε. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα.»

Για την προσφυγή του Ιντζίδη: «Έκανε προσφυγή για να πάρει τι; 10.000 ευρώ; Με πιάνουν τα γέλια.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad