Ντύνονται στα χακί Καρβουνιάρης, Τσικουδάκης!

Παρασκήνιο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 12 Μαΐου 2017, 17:24

Δύο σημαντικές απώλειες προέκυψαν στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εν όψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό, αφού η "μαμά" πατρίδα "κάλεσε" στις υπηρεσίες της δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Μιχάλης Καρβουνιάρης και Θοδωρής Τσικουδάκης μετά το ματς με την Τρίγλια Ραφήνας θα αναχωρήσουν για τη Λαμία, όπου την Τρίτη (16/05) παρουσιάζονται στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου.

Έτσι μετά το σχολείο, τον Κισσαμικό και το ΙΝΚΑ η κοινή τους πορεία θα συνεχιστεί και στον στρατό! Ήδη οι φίλοι τους “φρόντισαν” για να αποκτήσουν και οι δύο το απαιτούμενο στρατιωτικό λουκ!

Ο Καρβουνιάρης, μετά την επιστροφή του από την Αυστραλία, αποτέλεσε βασικό στέλεχος στο κέντρο της άμυνας των “ερυθρόλευκων” με 21 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο. Όσον αφορά τον “Τσίκου” έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του στον Κισσαμικό ήταν μία από τις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες του ΙΝΚΑ. Μετράει 16 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή με γκολ στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε επέστρεψε… δριμύτερος στο ματς με τον ΠΟΑ, χαρίζοντας το “τρίποντο” στην ομάδα του με το πολύτιμο γκολ που έβαλε λίγο πριν το φινάλε.

Θερμές ευχές από το athlitiko για καλή θητεία!

 

Estrella
Auto KCS