Ντύνονται… κιτρινόμαυροι Γούτας και Παρράς

Super League 1 21 Ιανουαρίου 2021, 23:21

Παίκτες της ΑΕΚ μπορούν να θεωρούνται οι Δημήτρης Γούτας και Αλέξανδρος Παρράς. Οι δύο ποδοσφαιριστές προορίζονται να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα από το προσεχές καλοκαίρι, έχοντας συμφωνήσει με την Ενωση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ΑΕΚ μπορεί να δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση την παρούσα χρονική στιγμή, από την άλλη την απασχολεί όπως φαίνεται να ξεκινήσει να χτίζεται από τώρα εν όψει της επόμενης χρονιάς και με την ευκαιρία ότι οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι.

Ο Γούτας όπως είναι γνωστό αγωνίζεται ως στόπερ και πραγματοποιεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρόμητου. Ειδικότερα φέτος μετρά 18 συμμετοχές και 3 γκολ.

Από την άλλη, ο 23χρονος Παρράς αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μην έχοντας πάντως στα πόδια του φέτος παιχνίδια με τον Παναιτωλικό. Το γεγονός αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται στο ότι η ομάδα του Αγρινίου θα ήθελε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν συμφωνεί…

Για τον Γούτα αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες θα αμείβεται με 200.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για μεταγραφή την οποία έχει “τρέξει” το προηγούμενο διάστημα ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania