«Ντρεπόμαστε που παλεύαμε να σωθούμε…»

Γ' Εθνική | 7 Ιουνίου 2021, 13:27

Συγκινησιακή φόρτιση αλλά και ανακούφιση υπήρχε στ’ αποδυτήρια του Πόρου έπειτα από τη νίκη παραμονής με τη Δαμάστα.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Μιχάλης Φραγκουλάκης σημείωσε ότι «ντρεπόμαστε που παλεύαμε να σωθούμε. Δεν πανηγυρίζουμε γιατί παίξαμε και σωθήκαμε σήμερα», ενώ ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης έκανε λόγο για προσπάθεια κάποιων να ρίξουν την ομάδα.

Η ενημέρωση του Πόρου είναι η εξής:

Έντονη συγκινησιακή φόρτιση αλλά και ανακούφιση στ’ αποδυτήρια του Πόρου μετά τη νέα μεγάλη νίκη επί της Δαμάστας και την πανάξια παραμονή στη Γ’ Εθνική. “Ντρεπόμαστε που παλεύαμε να σωθούμε. Δεν πανηγυρίζουμε γιατί παίξαμε και σωθήκαμε σήμερα”, ήταν τα λόγια του εκ των αρχηγών Μιχάλη Φραγκουλάκη με τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη φανερά συγκινημένος να τονίζει: “Ο Μιχάλης είπε τη μισή αλήθεια. Δεν ξέρετε ότι είχε συνεννοηθεί το σύμπαν να μας ρίξουν. Ενοχλούνται. Και απόψε θα τους γράψω ότι μπορεί να με κοροϊδεύουν όλοι ότι είμαι περιθωριακός αλλά όμως εγώ τους κοροϊδεύω γιατί είναι όλοι ίδιοι. Εμείς είμαστε διαφορετικοί.

Με τον Αντώνη το Μαρκάκη και το Γιάννη το Ράλλη δώσαμε τεράστιο αγώνα για να μην μας πουλήσουν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Γι’ αυτό είστε πρωταθλητές. Μου βγαίνει η πίεση γιατί τα έκρυβα. Είμαστε τα κακά παιδιά αλλά τα κακά παιδιά τους νίκησαν όλους αυτούς. Το αξίζετε. Δεν θέλω να μιλήσω για λεφτά, θα το δείτε την άλλη εβδομάδα.

Πάντως χαίρομαι που παίζετε μπάλα και χαίρομαι που αυτοί που ήρθαν όλοι από τον Πόρο χάρηκαν το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζετε και ήθελαν να ξανάρθουν. Και τώρα θα πάνε στο καφενείο να το γλεντήσουν, είσαστε όλοι καλεσμένοι για να δείτε ότι υπάρχουν άτομα που αγαπάνε την ομάδα και δεν τους άφησαν να μπουν μέσα να σας δουν. Μ’ έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα” , είπε με φωνή που δύσκολα έβγαινε από τη συγκίνηση ο πρόεδρος με άπαντες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad