Ντούρασελ… ο Ντιλαβέρ! Tη Δευτέρα οι ανακοινώσεις

Πλατανιάς | 8 Ιουλίου 2016, 17:53

Ντούρασελ... αποδεικνύεται ο Ντιλαβέρ ο οποίος πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε. Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση για την απόκτησή του αναμένεται να εκδοθεί την προσεχή Δευτέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ζήτημα είναι πάντως τυπικό και ο 26χρονος Βόσνιος επιθετικός μπορεί να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Απλώς μένει να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί επίσημα, αφού ένα διαδικαστικό, άνευ σημασίας ζήτημα, δεν επιτρέπει ώστε να ανακοινωθεί σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντιλαβέρ πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή το πρωί. Ο παίκτης είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα, αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Πλατανιά και να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες. Στον Πλατανιά ως γνωστόν θα βρει τον συμπατριώτη του Ογκνιεν Γκνιάτιτς αλλά και τον Σέρβο Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς, που θα τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν το γρηγορότερο.

Σημασία επίσης έχει ότι ο Πλατανιάς ολοκληρώνει με ταχύτητα… αστραπής τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καλύπτοντας κατευθείαν ουσιαστικά το κενό που άφησε ο Ανγκούλο.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad