Ντουνιαδάκης για παιδικό: Από την Ε’ Δημοτικού έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα!

Χάντμπολ 28 Ιανουαρίου 2023, 21:25

Το πόσο ιδιαίτερο όταν το παιχνίδι για την παιδική ομάδα χάντμπολ του Ιδομενέα αυτό απέναντι στο Δία μαρτυρούν οι δηλώσεις από τον προπονητή τους, Στέλιο Ντουνιαδάκη.

KTEO Κρήτης

Ο Χανιώτης τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Δία Μοσχάτου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανδρών ξεκίνησε να χτίζεται όταν οι αθλητές ήταν μαθητές της Πέμπτης τάξης Δημοτικού ενώ τώρα βρίσκονται στην Β’ Λυκείου. Δεν είχαν δώσει ποτέ επίσημο παιχνίδι κι αυτό ήταν το πρώτο στην καριέρα τους!

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις από τον Στέλιο Ντουνιαδάκη έχουν ως εξής:

«Αυτά τα παιδιά, η ομάδα παίδων, η οποία έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη Δημοτικού και τώρα πηγαίνουν Β’ Λυκείου, είναι παιδιά δηλαδή 17 ετών, περίμεναν τόσα χρόνια να παίξουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα… Για καλή μας τύχη και με τη σύμφωνη γνώμη και προτροπή ουσιαστικά του προπονητή του ανδρικού, Νίκου Κοκολοδημητράκη, μας δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουμε μέσα στο γήπεδο τους κόπους, τους ιδρώτες και τις προσπάθειες μας. Για καλή μας τύχη υπήρχε θετικό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν αυτοσκοπός. Τα παιδιά οφείλουν να έχουν ένα μέλλον για να δικαιολογήσουν τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζω να έχουν υγεία και μια καλή πρόοδο στη ζωή τους. Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό των Χανίων που δεν ήταν μόνο από το χάντμπολ, που πάντα στηρίζει και δίνει θάρρος σε τέτοιες προσπάθειες. Ευχαριστούμε πολύ εκ μέρος όλων των παιδιών και των γονέων τους», καταλήγει ο Στ. Ντουνιαδάκης.

manolikakis

Rabona ad