Ντιλαβέρ: Βήμα στην καριέρα μου η Ελλάδα και ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 22 Σεπτεμβρίου 2016, 17:51

Ενας ακόμα νέος παίκτης για τον Πλατανιά, ο Χάρις Ντιλαβέρ εκφράζεται ικανοποιημένος για την άφιξή του στην ομάδα. Ο 26χρονος Βόσνιος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, σχολιάζοντας το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Ντιλαβέρ, που και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν είναι στην 18άδα, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του, περιμένει από τον Γιώργο Παράσχο να ξεκλινήσει να τον χρησιμοποιεί, όπως άλλωστε δηλώνει σχετικώς στην ιστοσελίδα sport centar (scsport.ba)

«Η άφιξή μου στην Ελλάδα είναι σίγουρα ένα βήμα στην καριέρα μου. Μου αρέσει το κλίμα και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη νέα μου ομάδα, αλλά και ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα. Σε αυτό με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου Φιλίπ και Ογκνιέν Γκνιάτιτς», δηλώνει ο Ντιλαβέρ, που αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα τονίζει τα εξής:

Dilaver Vosnia1

 

«Μετά από μικροπροβλήματα και καθυστερήσεις στο πρωτάθλημα, η σεζόν επιτέλους ξεκίνησε και αυτό έγινε με έναν εξαιρετικό τρόπο. Στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουμε πετύχει δύο νίκες επί της Κέρκυρας και του Λεβαδειακού. Και στους δύο αγώνες έχω βρεθεί στον πάγκο. Σε κάθε προπόνηση δίνω το μέγιστο που μπορώ, προσπαθώντας να κάνω πράξη αυτά που ζητάει ο προπονητής μου και ελπίζω ειλικρινά ότι θα μπορέσω σύντομα να αρχίσω να παίζω! Η φιλοδοξία της ομάδας μας νομίζω ότι είναι να παραμείνει σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά, φυσικά, αν συνεχίσουμε με καλές επιδόσεις δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη!».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad