Ντεβέσα ή Γουνδουλάκης στην 11άδα στη Βέροια

Πλατανιάς | 28 Οκτωβρίου 2016, 19:25

Η μίνι προετοιμασία για τον Πλατανιά φτάνει στο τέλος της για το παιχνίδι με τη Βέροια. Οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν για τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα θα γίνει η αναχώρηση για την πόλη της Ημαθίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα ευχάριστα νέα αφορούν τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, ο οποίος την Παρασκευή έβγαλε με επιτυχία όλο το πρόγραμμα και κατά συνέπεια είναι υποψήφιος όχι μόνο για να ταξιδέψει στη Βέροια, αλλά και να παίξει στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στην γνώριμη θέση του δεξιού μπακ.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Γιώργου Παράσχου, η 11άδα θα παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές, με μια θέση να διεκδικούν οι Γουνδουλάκης και Ντεβέσα (φωτ.). Ειδικότερα ο Ισπανός έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη, όντας εκ των λίγων διασωθέντων κι έτσι είναι υποψήφιος για να παίξει για πρώτη του φορά βασικός στο πρωτάθλημα. Επίσης, στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψει ο Μανούσος.

Ως εκ τούτου, πιθανή 11άδα για τον Πλατανιά θα μπορούσε να είναι με: Σωτηρίου, Αποστολόπουλο, Καρυπίδη, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μανούσο, Μενδρινό, Ντεβέσα ή Γουνδουλάκη και Γιακουμάκη.

Estrella