Ντερμίσι: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ»

Βόλεϊ 14 Ιανουαρίου 2023, 21:34

Πάτησε Ηράκλειο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο 24χρονος Τούρκος ακραίος Αλτάι Ντερμίσι, έκανε τις καθιερωμένες εξετάσεις και προπονήθηκε το Σάββατο.

KTEO Κρήτης

Ο Ντερμίσι αφίχθηκε στο Ηράκλειο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (στο αεροδρόμιο τον παρέλαβε η τιμ μάνατζερ της ομάδας Μαρία Πατεράκη) και ανέφερε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ:

«Ήρθα στον ΟΦΗ, για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και να συνεχίσει την πορεία του στην Ελληνική Λίγκα. Ξέρω ότι η Ελληνική Λίγκα, είναι πολύ δυνατή. Επίσης υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, με εξαιρετικούς παίκτες.

Κάποιους από αυτούς τους ξέρω από την Τουρκία. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ και την Κρήτη. Θα δώσω ότι μπορώ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Ξέρω ότι ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα.

Η Κρήτη είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Η ομάδα ξέρω ότι είναι οργανωμένη, με καλούς παίκτες και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία, σε αυτήν την φάση της σεζόν.»

Ο Ντερμίσι πέρασε από καρδιολογικές εξετάσεις και έχει τεθεί στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα για τον αγώνα με την Κηφισιά, καθώς προπονήθηκε το Σάββατο (πρωί και απόγευμα), ενώ το ίδιο θα συμβεί και το πρωί της Κυριακής.

manolikakis

Rabona ad