Ντενεκετζής: Απομακρύνθηκα από την ΕΘΚ

ΕΘΚ | 30 Ιουλίου 2020, 10:41

Με δήλωση που απέστειλε στο athlitiko, ο Γιώργος Ντενεκετζής μιλά για την αποχώρηση του από την ομάδα της ΕΘΚ, για την οποία σημειώνει ότι δεν έγινε με τη δική του συναίνεση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες ότι τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ΕΘΚ, για την οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο, δόθηκαν στους Μάκη Γιαννόπουλο και Μίμη Μουσουράκη, με τον Ντενεκετζή να αποδεικνύεται τελικώς ότι δεν θα βρίσκεται ούτε στις Ακαδημίες.

Ο Χανιώτης τεχνικός αναφέρεται με πίκρα για όλα όσα αποφασίστηκαν για τη διακοπή της συνεργασίας του με τους συλλόγους του Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα αποδίδει τις αποφάσεις «στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο» και σε «υπαλλήλους των ομάδων του Ακρωτηρίου».

Σε κάθε περίπτωση, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τους Γιαννόπουλο και Μουσουράκη δεν έγινε καμία αναφορά στο πρόσωπο του Ντενεκετζή παρότι οδήγησε την ομάδα στην καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β’ ΕΠΣΧ, ενώ ο ίδιος συγκεκριμένα έχει μια πολυετή προσφορά γενικότερα, έχοντας βοηθήσει στο ν’ αναδειχθούν ποδοσφαιριστές από τα φυτώρια του σωματείου. Εννοείται ότι δεν παρεμβαίνουμε στο έργο των ομάδων στο Ακρωτήρι, απλά προκάλεσε αυτό ως γεγονός ιδιαίτερη αίσθηση.

Teneketzis fiesta titlou E8K 2

Η δήλωση από τον Γιώργο Ντενεκετζή είναι η εξής:

«Θα ήθελα με την σειρά μου, μετά την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών από τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ακρωτηρίου, να ανακοινώσω την μη οικειοθελή απομάκρυνση μου από την Ε.Θ.Κ., κάτι που σίγουρα με στενοχωρεί μετά τα τόσα χρόνια προσφοράς και προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή ποδοσφαιρική πορεία των ομάδων αυτών, έχοντας παρόλα αυτά συλλέξει πολλές αναμνήσεις, θετικές αλλά και αρνητικές.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τον κ. Μανώλη Σβουράκη για την στήριξή του στο πρόσωπο μου και για όλα όσα έχει προσφέρει στις ομάδες μας απλόχερα, αλλά και γενικότερα στο Ακρωτήρι. Σέβομαι και καταλαβαίνω τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει και εύχομαι το έργο και το όραμα του να βρουν συνέχεια γιατί έχει αφήσει μια πολύ καλή παρακαταθήκη.

Αισθάνομαι πολύ περήφανος για το πρωτάθλημα της Ε.Θ.Κ. και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές, που πίστεψαν στην ομάδα μας και να πω ότι αυτό που είχαμε δημιουργήσει, ήταν ανώτερο από ένα πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Μακάρι οι συνθήκες να μας επέτρεπαν να έχουμε συνέχεια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους αρχηγούς της ομάδας Τερεζάκη Μανώλη και Πενταράκη Λευτέρη γιατί μέσα σε όλα βοήθησαν και τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας να ενηλικιωθούν ποδοσφαιρικά.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς της Ακαδημίας μας, που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν και μου έδειξαν εμπιστοσύνη, είτε σαν προπονητή, είτε σαν τεχνικό διευθυντή. Η Ακαδημία μας είναι για μένα η μεγαλύτερη απώλεια της καθημερινότητας μου.

Τέλος, θέλω να εκφράσω την πικρία μου για τις αποφάσεις και τις επιλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και υπαλλήλων των ομάδων του Ακρωτηρίου, που ζυγιάζοντας μια πρόσκαιρη ενίσχυση των ομάδων, με την πολυετή προσφορά μου στις ομάδες αυτές, θεώρησαν πως πρέπει να απομακρυνθώ απ’ ό,τι “κτίστηκε” ποδοσφαιρικά και με τη συμβολή μου. Η δυσαρέσκεια δυστυχώς, δεν είναι μόνο προσωπική, πράγμα που δηλώνει η οικειοθελή αποχώρηση πολλών, ποδοσφαιριστών και μη, από τους κόλπους των ομάδων του Ακρωτηρίου.

Θεωρώ πως η διακοπή της “σχέσης μου” με το ακρωτηριανό ποδόσφαιρο θα είναι προσωρινή και εύχομαι σε όλους το καλύτερο δυνατό».

Μάκης Καρτσωνάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis