Ντεμπούτο Αγγελάκη με νίκη – 3 γκολ στις καθυστερήσεις!

Κορωνίδα ΑΕ Κυδωνίας | 9 Δεκεμβρίου 2017, 19:10

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Αγγελάκη στον πάγκο της ΑΕ Κυδωνίας, καθώς η ομάδα του πήρε σημαντική νίκη με 2-4 επί της Κορωνίδας στον Βάμο. 

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Καλογεράκης στο 23ο λεπτό, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 0-2 στο 33′, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Αργυρίου μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2 στο 62′, ενώ στη συνέχεια σημειώθηκαν τρία τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα που διαμόρφωσαν και το τελικό σκορ.

Αρχικά, ο Καλογεράκης πέτυχε χατ τρικ διευρύνοντας το σκορ για την ΑΕ Κυδωνίας σε 1-3 στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ αμέσως μετά τη σέντρα ο Τζανουκάκης μείωσε ξανά σε 2-3 στο 92ο λεπτό δίνοντας ελπίδες ισοφάρισης στους γηπεδούχους. Όμως, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν, ο Μιχάκης έγραψε το τελικό 2-4 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.  

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Σφακιωτάκης, Αργυρίου, Τρούλος, Παπαδάκης, Μεσαρχάκης, Πατσαρίκας, Τζανουκάκης, Μανταδάκης (80′ Κοτρωνάκης), Μαρτσάκης (33′ Νικολόπουλος), Σκεπασιανός (51′ Γουνάκης), Μπερικάκης (86′ Τζαποσβίλι)

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Αγγελάκης): Γεωργανάς Π., Παρασκευούδης, Τομίδης (34′ Βεστάκης), Σφυριδάκης, Μαρκάκης (63′ Βασιλείου), Κοκολάκης, Δημητρογιαννάκης, Γκιούλα (80′ Γεωργανάς Ι.), Καλογεράκης, Καλαμπαλίκης (61′ Αρζίδης), Μιχάκης

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad