Ντανιέλ Μίνα σε Αστέρα Τρίπολης

Super League 1 27 Μαΐου 2021, 15:48

Ο Αστέρας Τρίπολης με το βλέμμα στη νέα σεζόν ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ντανιέλ Σανταφέ Μίνα.

Ο 23χρονος μέσος από την Ισπανία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 14 για τη φανέλα του.

Προέρχεται από την Οσασούνα Β, στην οποία ήταν αρχηγός.

Η ανακοίνωση του Αστέρα είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Daniel Santafé Mena. Γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1997 στην πόλη Valtierra της Ισπανίας, ο Daniel Santafé Mena αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 14 για τη φανέλα του. 

O Dani Santafé έχει συνολικά 81 συμμετοχές και 5 με την Club Atlético Osasuna B, της οποίας ήταν αρχηγός και την περσινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές και 4 γκολ. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Πάντα η φιλοδοξία μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος κάποια χώρας. Θέλω με τον ΑΣΤΕΡΑ να δείξω τι ποδοσφαιριστής είμαι και από πού προέρχομαι. Γνωρίζω ότι στη νέα μου ομάδα αγωνίζονται αρκετοί συμπατριώτες μου και επίσης έψαξα και συγκέντρωσα αρκετές πληροφορίες για τον σύλλογο. Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε στο πιο υψηλό επίπεδο, να εξελισσόμαστε κάθε ημέρα και να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad