Νταμπράουσκας: Οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι

ΟΦΗ | 5 Νοεμβρίου 2022, 21:19

Στο ότι ο ΟΦΗ δεν είχε τρόπο να αντιμετωπίσει την πίεση που άσκησε ο Ιωνικός στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. “Θύτης” ο Ιωνικός, ο οποίος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μάντζη πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο επικρατώντας με 2-0.

Ούτε τώρα ο ΟΦΗ – Ήττα (και) από Ιωνικό | vids

Ο Λιθουανός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε σχετικά:

«Ξεκινήσαμε καλά με πολλή ενέργεια. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, κάναμε πολλές φάσεις και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Τώρα πάμε σε στάδια όχι μόνο τακτικά και τεχνικά αλλά και σε ψυχολογικά πράγματα που χρειαζόμαστε.

Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε και την πίεση που δεχθήκαμε δεν ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Είναι μία αρχή της διαδικασίας. Οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι, αλλά προσπαθούμε να βρούμε μία σταθερότητα.»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, τόνισε:

«Είναι νίκη ψυχολογίας. Αργήσαμε να φτάσουμε σε αυτή. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Συνεχίζουμε. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο, το πάθος, η ένταση και η όρεξη που είχαμε μέτρησαν. Αυτή είναι μία ομάδα που δουλεύει καλά, είναι καλή τακτικά και μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο αν είναι σοβαρή.»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad