«Νταμπλ και επιστροφή στη Γ’ Εθνική!» (pics)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 18 Ιουλίου 2017, 16:06

Το απόγευμα της Δευτέρας (17/07) η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που έγινε πλέον… ΣΥΝΚΑ, ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου οι στόχοι είναι ξεκάθαροι βάσει ανανεώσεων και προσθηκών που έγιναν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς στις Μουρνιές έγινε και η πρώτη γνωριμία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον νέο τεχνικό ηγέτη Θανάση Κολιτσιδάκη, ενώ ο πρόεδρος Γιάννης Μυλωνάκης ήταν ξεκάθαρος στην ομιλία του προς τους παίκτες, τονίζοντας όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι για φέτος οι στόχοι είναι: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και επιστροφή στη Γ’ Εθνική!».

Kolitsidakis

Proti

Την Τρίτη (18/07) ήταν προγραμματισμένα εργομετρικά τεστ για τους παίκτες, σε τρία διαφορετικά γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις το πρώτο διάστημα θα είναι διπλές.

Proti1

Το ΣΥΝΚΑ γνωστοποίησε και τα πρώτα του φιλικά που θα είναι αρκετά δυνατά, με αντιπάλους με πρωταγωνιστικές βλέψεις σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Στις 5 Αυγούστου το ΣΥΝΚΑ θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα, στις 12 τον Πανακρωτηριακό και στις 18 του ίδιου μήνα την Επισκοπή.

 

Estrella