Νταμπίζας: Θα ρολάρει η ομάδα…

Επισκοπή | 20 Νοεμβρίου 2022, 20:24

Την άποψη ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στην πορεία του πρωταθλήματος επεσήμανε ο Κώστας Νταμπίζας στις δηλώσεις που παραχώρησε εκ μέρους των παικτών της Επισκοπής.

/Bella Pizza

Οπως είπε πάντως η ήττα από τα Χανιά είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ευχαριστεί τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δε μας ευχαριστεί άσχετα από τις συνθήκες του αγώνα, τους διαιτητές και όλα αυτά. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, δε μας βγήκαν κάποια πράγματα», σημείωσε ο νεαρός αμυντικός. «Σίγουρα δεν είναι καλό για την ψυχολογία μας, αλλά κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θα κοιτάξουμε μετά το ρεπό μας να συγκροτηθούμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Να δούμε τι κάνουμε καλά και να συνεχίσουμε να το κάνουμε καλά και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πλάνο, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα παρότι είμαστε μια νεανική ομάδα και μας λείπει λίγο η εμπειρία. Νομίζω όμως ότι με τα ματς θα ρολάρει η ομάδα και θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση και τα αποτελέσματα μαζί».

Για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στα πρώτα λεπτά: «Δεχόμαστε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά το οποίο μας ρίχνει ψυχολογικά επειδή είχαν υπάρξει και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια όπου δεν είχαμε κερδίσει. Δεν το διαχειριστήκαμε σωστά… Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε διαχειριστεί καλύτερα λίγο τον αέρα γιατί τον είχαμε μαζί μας στο πρώτο ημίχρονο και δεν τον εκμεταλλευτήκαμε όσο θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε κάποια καλά διαστήματα, ένιωθα καλύτερα στο γήπεδο αλλά και μαζί με τους συμπαίκτες μου, υπήρχε μία πίστη στο να σκοράρουμε, απλά δεν ήρθε η φάση και όταν μετά τρώμε το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολο να ξαναμπούμε στο ματς», ήταν οι δηλώσεις από τον Νταμπίζα.

 

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad