Ντάγκρας: Τα πρώτα παιχνίδια είναι κομβικά

Χανιά | 13 Οκτωβρίου 2017, 20:10

Την πίστη του ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά εξέφρασε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού ο Δημήτρης Ντάγκρας.

Ο επιθετικός με καταγωγή από τη Χίο αναφορικά με τους δικούς του στόχους τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα και να βοηθηθεί και ο ίδιος, ευελπιστώντας να πετύχει περισσότερα γκολ σε σχέση με πέρσι με τη φανέλα του Αχαρναϊκού (5 γκολ).

Αναλυτικά η συνέντευξή του έχει ως εξής:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σου στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Πιστεύω ότι η ομάδα αυτή δίνει ό,τι χρειάζεται σε έναν ποδοσφαιριστή της ηλικίας μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να βοηθηθώ κι εγώ.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά σαν πόλη.

Από την πρώτη μέρα είδα πόσο οργανωμένη είναι η ομάδα και ότι παρά τις δυσχερείς καταστάσεις που επικρατούν στις περισσότερες ομάδες της Football League αυτή η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Όσον αφορά την πόλη θα μπορούσα να πω ότι είμαι έκπληκτος. Μ’ αρέσει πάρα πολύ η πόλη, νομίζω ότι είναι η πιο όμορφη της Κρήτης.

Dagras

Γνώρισες την κατηγορία αυτή με τον Αχαρναϊκό. Φέτος πώς πιστεύεις ότι θα είναι το πρωτάθλημα και τι δυνατότητες έχει η ομάδα;

Το πρωτάθλημα της Football League καλώς ή κακώς δεν αλλάζει. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλα πάνε στη δύναμη και στο πάθος. Δεν βοηθάνε και τα περισσότερα γήπεδα να ανέβει επίπεδο το πρωτάθλημα. Έτσι πιστεύω θα είναι και φέτος. Η δική μας ομάδα έχει πολλή ποιότητα, αλλά και έλλειψη εμπειρίας. Πιστεύω βέβαια ότι αυτό μπορεί και να μην είναι αρνητικό. Είναι κομβικά τα πρώτα ματς, πιστεύω πολύ στην ομάδα και με το κλίμα που επικρατεί πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία.

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Όπως προείπα θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να βοηθηθώ κι εγώ. Λόγω και της θέσης μου θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερα επιθετικά και ελπίζω να βάλω περισσότερα γκολ από πέρσι!

Γνωρίστε τον καλύτερα:

Δημήτρης Ντάγκρας
Ημερομηνία γέννησης
: 4 Σεπτεμβρίου 1995
Τόπος γέννησης: Αθήνα 
Ύψος: 1,74
Βάρος: 72
Πόδι: Και τα δύο

Αγαπημένο νούμερο: 17 και 77
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζεις: Κριστιάνο Ρονάλντο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Κρήτη
Το χόμπι σου: Μπάσκετ

 

Estrella
/psiloritischania