Πόλο

Πάνε για την υπέρβαση (Α1) τα κορίτσια του ΟΦΗ

Μετά την απόφαση που έλαβε η ΚΟΕ κι από τη στιγμή που δεν θα υπάρξει υποβιβασμός στην Β' Εθνική, θα διεξαχθεί μονάχα ο όμιλος ανόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

 

Ο ΟΦΗ στην προκειμένη περίπτωση έχει το μεγάλο κίνητρο να διεκδικήσει κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου τη 2η θέση που μετά την αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε στα γυναικεία πρωταθλήματα του πόλο, προσφέρει μαζί με την πρώτη, άνοδο στην Α1.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι τρίτος αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία μετά το πέρας του α' γύρου και μαθηματικά ελπίζει σε πιθανή άνοδο. Συγκεκριμένα η ομάδα από το Ηράκλειο θα διεκδικήσει αυτή την διάκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα παιχνίδια που θα δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο (20 και 21/7) στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. 

Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, υπό άλλες συνθήκες θα συμμετείχε στον όμιλο καθόδου και ουσιαστικά ήταν αδύνατο να μπορούσε ν' ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ο υποβιβασμός θα ήταν μοιραίος στην Β' Εθνική, αλλά από τη στιγμή που καταργήθηκε αυτή η κατηγορία θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην Α2 και τη νέα σεζόν.

Το πρόγραμμα για τον όμιλο του ΟΦΗ είναι το εξής:

• Σάββατο (20/7): 17.00 Τρίτων Αμαρουσίου-Πανιώνιος, 18.00 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

• Κυριακή (21/7): 10.00 Τρίτων Αμαρουσίου-ΠΑΟΚ, 11.00 ΟΦΗ-Πανιώνιος, 17.00 ΟΦΗ-Τρίτων Αμαρουσίου, 18.00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζεται η βαθμολογία πως είναι η εξής:

1. Πανιώνιος 9
2. Τρίτων Αμαρουσίου 6
3. ΟΦΗ 3
4. ΠΑΟΚ 0