Πόλο

Σε τεστ για covid-19 οι Εθνικές Ανδρών - Γυναικών

Σε τεστ για covid-19 θα υποβληθούν τα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών το Σάββατο (01/08) και την Τρίτη (04/08) καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό ο Μανώλης Πρέκας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών όλα τα μέλη της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας, ενώ έκλεισε το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση. Η σχετική ενημέρωση της ΚΟΕ αναφέρει:

«Μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (01/08) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/07), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση. Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του.»

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών βρίσκονται και οι Χανιώτες πολίστες Δημήτρης Σκουμπάκης του Ολυμπιακού και Κώστας Γαλανίδης του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στην αντίστοιχη των γυναικών η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια του Ολυμπιακού, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

karta antonis garden