Πόλο

«Οι δύο βασικοί λόγοι που δεν θα κατέβει η ανδρική ομάδα του ΝΟΧ στην Α1»

Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Μυλωνάκη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε ένα ακόμη ζήτημα που αφορά την ανδρική ομάδα πόλο, η οποία όπως είναι γνωστό δεν θα κατέβει ν’ αγωνιστεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Α1.

Η απόφαση βέβαια που ελήφθη, έχει προκύψει εκ του ασφαλούς, καθώς ο ΝΟΧ δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, παρ’ όλα αυτά σίγουρα δεν είναι ευχάριστο το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα σε όλη την Α1 που δεν θα πάρει μέρος σε αυτά τα παιχνίδια. Σύμφωνα με όσα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στο κολυμβητήριο η κα Μυλωνάκη, η απόφαση που ελήφθη αφορά δύο βασικούς λόγους, ένας ο οικονομικός και δύο το... στρίμωγμα που υπάρχει στην πισίνα, αυτή των 50 μέτρων στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της για το θέμα αυτό έχουν ως εξής: «Μέσα στα προβλήματα που είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε ήταν και αυτό της ανδρικής ομάδας πόλο που αγωνίζεται στην Α1, η οποία δεν θα κατέβει ν’ αγωνιστεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί και γι’ αυτό υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι. Ο πρώτος είναι ότι δεν υπάρχει χώρος για προπόνηση στην 50άρα πισίνα, καθώς σε αυτή προπονούνται μεταξύ άλλων όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα αγωνιστικά τμήματα, στις μικρότερες ηλικίες, μιλάμε τόσο για τα αγόρια, όσο και για τα κορίτσια. Η υδατοσφαίριση δεν κολυμπά σε διαδρομές, θέλει την πισίνα ολόκληρη για να κολυμπήσουν τα παιδιά, οπότε ουσιαστικά ο χώρος για τους άνδρες δεν υπήρχε. Επίσης οι αθλητές ξεκίνησαν τις δουλειές τους και δεν είχαν τον χρόνο για να τον διαθέσουν για προπόνηση ενώ το δεύτερο θέμα είναι το οικονομικό. Ο Ναυτικός Ομιλος με το να κλείσει για δύο ολόκληρους μήνες και να βρεθεί πίσω σε όλα του τα θέματα, με οφειλές που επίσης είχε προ κορονοϊού, δεν μπορούσε αυτή τη στιγμή να βοηθήσει και η ομάδα να ανέβει στην Αθήνα για μία ολόκληρη εβδομάδα για να δώσει αυτά τα παιχνίδια και να ολοκληρώσει έτσι τις υποχρεώσεις της. Δεν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η απόφαση μας ήταν να στηριχθεί το σύνολο του πόλο γενικότερα, η υποδομή του Ναυτικού Ομίλου και η ομάδα να ξεκινήσει ξανά με το καλό από το Σεπτέμβριο», κατέληξε η κυρία Μυλωνάκη.

karta antonis garden