Πόλο

Μαίρη Παλικαράκη: Στόχος η πρόκριση στα τελικά

Έτοιμη η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ο πρώτος γύρος του οποίου θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (07-08/03) στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Η παίκτρια και προπονήτρια της Κρητικής ομάδας, Μαίρη Παλικαράκη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ΟΦΗ δήλωσε για τη διοργάνωση, τους στόχους και τις προσδοκίες:

«Μετά την περσινή επιτυχημένη χρόνια, φέτος στόχος μας είναι μια αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία και η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Φέτος λόγω της συγχώνευσης της Α2 και της Β κατηγορίας που καμία ομάδα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, αποφασίσαμε να δώσουμε ευκαιρία να αγωνιστούν αρκετά κορίτσια από τις ακαδημίες μας, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες για να στελεχώσουν μελλοντικά την γυναικεία ομάδα.»

Η αποστολή των γυναικείας του ΟΦΗ αποτελείται από τις πολίστριες: Ιωσηφίνα Μυλωνάκη, Σοφία Παπαδάκη, Μαρία Παλληκαράκη, Αναστασία Μανουσάκη, Αποστόλου Στεφανία, Ευανθία Τζανή, Άννα Μπραγουδάκη, Ναταλία Τσαγκαράκη, Μαρία Χρυσοβεργη, Ιωάννα Μυλωνάκη, Ειρήνη Ελληνιάδη, Αναστασία Κοζανίδη με προπονητή τον Πέτρο Βλαντή.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου:

1η αγωνιστική - Σάββατο (07/03)
20:00 ΝΟ Χανίων - Τρίτων Αμαρουσίου
21:30 ΟΦΗ - Ηλυσιακός

2η αγωνιστική - Κυριακή (08/03)
09:00 ΝΟ Χανίων - Ηλυσιακός
10:30 ΟΦΗ - Τρίτων Αμαρουσίου

3η αγωνιστική - Κυριακή (08/03)
17:00 ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων
18:30 Τρίτων Αμαρουσίου - Ηλυσιακός

Οι παραπάνω αγώνες αφορούν τον πρώτο γύρο της α’ φάσης, ενώ ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί το διάστημα από 8 έως 10 Μαΐου. Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 10 έως 12 Ιουλίου.

karta antonis garden