Πόλο

Διπλή αποστολή του ΟΦΗ για Αθήνα

Στην Αθήνα μεταβαίνουν η Γυναικεία ομάδα και η ομάδα Νέων Ανδρών του ΟΦΗ για να λάβουν μέρος στα σχετικά πρωταθλήματα.

Η ομάδα των γυναικών κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αγωνιζόμενη κόντρα σε Ηλυσιακό, Τρίτωνα Αμαρουσίου και ΝΟ Χανίων, ενώ η ομάδα Νέων Ανδρών θα αγωνιστεί στην β' φάση του σχετικού πρωταθλήματος κασι θα τεθεί αντιμέτωποι με Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΚ, ΝΟ Χανίων και Ηλυσιακό.

Η αποστολή των Γυναικών: Μυλωνάκη Ιωσηφίνα, Παπαδάκη Σοφία, Παλληκαράκη Μαρία, Μανουσάκη Αναστασία, Σεφανία Αποστόλου, Τζανή Ευανθία, Μπραγουδάκη Άννα, Τσαγκαράκη Ναταλία, Χρυσοβεργη Μαρία, Μυλωνάκη Ιωάννα, Εληνιάδη Ειρήνη, Κοζανίδη Αναστασία με προπονητή τον Βλαντή Πέτρο.

Η αποστολή των Νέων Ανδρών: Ταραζας Ιωάννης, Φουρναράκης Στέλιος, Τσιαμπάζης Ιάσωνας, Παντερης Ιωσήφ, Αποστολάκης Γιώργος, Πετυχάκης Ιωάννης, Τσαγκαράκης Ηρακλής, Παπαδάκης Μάνος, Λουλακάκης Ζαχαρίας, Βαλσαμος Ιωάννης, Ζουράρης Κώστας, Τσαγκαράκης Δημήτρης, Σαββάκης Μανούσος, Ρομπογιαννάκης Κώστας με προπονητές τους Σπαγουλάκη Γιώργο - Ζουράρη Χάρη.

Οι αναμετρήσεις των γυναικών θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου και εκείνοι των Νέων Ανδρών στο Ιλίσιο. Τις δύο ομάδες του ΟΦΗ θα συνοδεύσουν τα μέλη της επιτροπής Υδατοσφαίρισης Ζωή Γεωργαλή και Ιωάννης Ρομπογιαννάκης.

karta antonis garden