Πόλο

Υποδέχθηκε Μητράκη το Υφυπουργείο Αθλητισμού

Την Εθνική Νέων υδατοσφαίρισης, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κουβέιτ, υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Μαζί με τα τιμώμενα πρόσωπα και ο Χανιώτης τερματοφύλακας, Νίκος Μητράκης, ο οποίος αναδείχθηκε (εκτός από παγκόσμιος πρωταθλητής) και κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης. Μαζί του και οι Δαλμαράς, Καλογερόπουλος, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος, Γωνιωτάκης υπό τη συνοδεία του ομοσπονδιακού προπονητή Τεό Λοράντου και του διευθυντή της ΚΟΕ, Γιώργου Χριστοφοράκου.

Απουσίαζαν μόνο ο Παπαναστασίου (βρίσκεται με την Εθνική Ανδρών στη Βουδαπέστη για το 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) και ο Νικολαΐδης (έχει υποχρεώσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα). Οι πρωταθλητές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού και τη δέσμευσή του ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν, ενώ του δώρισαν το σκουφάκι και μία φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Η Εθνική μας στάθηκε στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην ανάγκη για την πισίνα - "σπίτι" της υδατοσφαίρισης και στις πιθανές δράσεις - συνεργατικές λύσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

karta antonis garden