Τεχνική Κολύμβηση

Ικανοποίηση στον σύλλογο γονέων τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρέθηκε λύση στο κολυμβητήριο, με το χρόνο που θα χρησιμοποιούν οι αθλητές τεχνικής κολύμβησης, εκφράζει το ΔΣ του συλλόγου με ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα. Παράλληλα, ο σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα αθλήματα και τους αθλητές του ΝΟΧ.

Η σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου γονέων τεχνικής κολύμβησης, είναι η εξής:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της Τεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, που με αμοιβαίες παραχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή καλύπτοντας τις επιπλέον ανάγκες της κλασικής κολύμβησης παραχωρώντας από το δικό μας τμήμα 15 λεπτά και από το πόλο άλλα 15 λεπτά ανταποκρινόμενοι πλήρως το αίτημα τους για επιπλέον 30 λεπτά χρόνου στην 50άρα πισίνα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι λύσεις πάντα υπάρχουν αρκεί να υπάρχει και η πρόθεση να βρεθούν, όπως άλλωστε επιβεβαιώνει και η τελευταία συνάντηση με το προεδρείο πριν την οριστική λύση του προβλήματος που δημιουργήθηκε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές του ομίλου και δηλώνουμε παρόντες προκειμένου να συμβάλουμε από την δική μας πλευρά ώστε κάθε φορά να κατακτούν τους δικούς τους στόχους.

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων Τεχνικής Κολύμβησης».

karta antonis garden