Τεχνική Κολύμβηση

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ για την οριστική λύση με τις προπονήσεις της τεχνικής

Στη δημοσιότητα δίνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την ανακοίνωση που αφορά τη λύση του ζητήματος που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με το τμήμα τεχνικής κολύμβησης. Ειδικότερα, οι αθλητές και αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη θα μπορούν να προπονούνται καθημερινά από τις 14:45 μέχρι τις 16:30, χρησιμοποιώντας μάλιστα και τις οκτώ διαδρομές της 50άρας πισίνας του κολυμβητηρίου.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εύχεται σε όλους τους αθλητές του καλή επιτυχία για την χρονιά που ακολουθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η λύση στο ζήτημα προέκυψε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ μεταξύ των μελών της διοίκησης του ΝΟΧ, των υπευθύνων του τμήματος και εκπροσώπων από το σύλλογο γονέων τεχνικής κολύμβησης.

Η ανακοίνωση από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου στο κολυμβητήριο αποφασίστηκε οι ώρες προπόνησης για τους αθλητές του τμήματος τεχνικής κολύμβησης να είναι μεταξύ των ωρών 14:45 έως 16:30. Για το θέμα αυτό και ειδικότερα για την καλύτερη δυνατή διευθέτησή του υπήρξε συνεργασία μεταξύ των μελών της διοίκησης, των υπευθύνων του τμήματος και μελών από το σύλλογο γονέων.

Οι αθλητές τεχνικής κολύμβησης θα μπορούν να προπονούνται σε ολόκληρη την πισίνα, ήτοι και στις οκτώ διαδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησής τους, πραγματοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία τους εν όψει της επόμενης χρονιάς και των στόχων που θέτει παραδοσιακά το τμήμα κάθε σεζόν.

Ευχόμαστε για τη χρονιά που ακολουθεί, καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας, με υγεία.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά και μας περιμένουν».

karta antonis garden