Κολύμβηση

Η επιστολή του ΕΑΚ σε ΝΟΧ για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Χανίων

Με επιστολή που απέστειλε στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων, η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων ενημερώνει ότι το Σάββατο 16 Μαΐου τίθεται μετά από δύο και πλέον μήνες σε λειτουργία το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα.

Αυτό, όπως σημειώνεται, αφορά σε πρώτη φάση τους δύο πρωταθλητές κολύμβησης, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη. Επί της ουσίας δηλαδή και σε συνέχεια του ρεπορτάζ που ήδη έχουμε αναρτήσει στο athlitiko, οι υπόλοιποι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου θα μπορέσουν σε χρόνο που θ’ ανακοινωθεί αργότερα να χρησιμοποιήσουν την πισίνα.

Αναλυτικότερα, η σχετική επιστολή που δημοσιεύει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και υπογράφεται από τον πρόεδρο του ΕΑΚ, Εμμανουήλ Κουριδάκη, είναι η εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι η επανεκκίνηση της 50άρας πισίνας για τις προπονήσεις των αθλητών Προ-Ολυμπιακής ομάδας, Παπαστάμου Απόστολου και Κάχρη Αλέξανδρου με συνοδό (προπονητή) τον Τζιλιβάκη Κωνσταντίνο θα γίνει το Σάββατο 16-05-2020.

Παρακαλούμε για την τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων όπως αυτά έχουν κοινοποιηθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από την οικεία ομοσπονδία σας.

Επίσης, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το ωράριο χρήσης της πισίνας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

karta antonis garden