Κολύμβηση

Παπαστάμος: Οταν τελειώσει η καραντίνα; Να βρεθώ µε τους φίλους μου!

Ο Απόστολος Παπαστάμος μίλησε στην Athens Voice μαζί με άλλους Ελληνες πρωταθλητές, κληθείς να σχολιάσει τι θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής της κολύμβησης επεσήμανε ότι αυτό που θα ήθελε να κάνει πρώτο απ’ όλα είναι να βρεθεί με τους αγαπημένους του φίλους, λέγοντας επίσης ότι θα ήθελε να δει τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη για να καταρτίσουν το σχέδιο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων και από ‘κει και πέρα να ρίξει τις πρώτες του βουτιές στην πισίνα μετά από πολύ καιρό!

Στο ίδιο δημοσίευμα, εκτός του Παπαστάμου, μιλούν κορυφαίοι Ελληνες αθλητές όπως οι Κατερίνα Στεφανίδη, Ελευθέριος Πετρούνιας, Αννα Κορακάκη, Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Μίλτος Τεντόγλου και Πάνος Τριανταφύλλου.

Αναλυτικά η δήλωση Παπαστάμου είναι η εξής:

«Προσωπικά όταν τελειώσει η καραντίνα, πρώτα απ’ όλα θα επιλέξω να βρεθώ µε φίλους που έχω να τους δω καιρό. Το επόµενο που θα κάνω, είναι να δω τον προπονητή µου, να µοιραστούµε τις σκέψεις µας για την Oλυµπιακή χρόνια που ακολουθεί και να βάλουµε τους πρώτους στόχους για την καινούργια σεζόν. Υποθέτω ότι θ' ακολουθήσουν και οι πρώτες "βουτιές" στην πισίνα µετά από αρκετό καιρό».

karta antonis garden