Κολύμβηση

Οριο πανευρωπαϊκού κατέρριψε ο Κάχρης στο ΟΠΕΝ του ΟΑΚΑ

Μια μεγάλη διάκριση κατάφερε ο Αλέξανδρος Κάχρης στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης ΟΠΕΝ που φιλοξενούνται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο, μια επίδοση η οποία αποτελεί όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-12 Ιουλίου στο Αμπερντίν.

Ο χρόνος του Κάχρη ήταν 8:02.98, που τον έφερε έτσι στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μία ημέρα μετά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 400μ. ελεύθερο.

Kaxris 2

Από τη βράβευση στον Κάχρη για το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο.

Στον αντίποδα, ο Απόστολος Παπαστάμος λόγω αδιαθεσίας αποφασίστηκε να μην κολυμπήσει στα 400μ. μικτή και ως εκ τούτου, ουσιαστικά, ο 18χρονος Χανιώτης πρωταθλητής θα αναζητήσει άλλους αγώνες προσεχώς για να επιβεβαιώσει αγωνιστικά σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Τέλος, οι Δέσποινα Κόρακα και Στελλίνα Δεληογλάνη, τερμάτισαν στη 14η και 21η θέση αντίστοιχα στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 2:29.43 και 2:31.49 αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ουσιαστικά ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο ΟΠΕΝ, καθώς δεν υπάρχει κάποια συμμετοχή εκ μέρους τους στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης.

karta antonis garden