Κολύμβηση

Συμβολική συνάντηση Παπαστάμου-Τζιλιβάκη με υφυπουργό Αθλητισμού και ΓΓΑ

Μια ιδιαίτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13/2) με την ευκαιρία της επίσκεψης στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες, επικεφαλής του αθλητισμού στη χώρα μας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συζητήσουν με τον Χανιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή, Απόστολο Παπαστάμο, καθώς και τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη. Πρόκειται για μια συνάντηση πολύ σημαντική, συμβολική σίγουρα.

Για το θέμα αυτό, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναφέρει σε δελτίο Τύπου τα εξής:

Την χαρά να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους επικεφαλής του Αθλητισμού στη χώρα μας, τον Υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, είχαν οι Απόστολος Παπαστάμος και Κώστας Τζιλιβάκης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ο προπονητής του συναντήθηκαν με τους κ.κ. Αυγενάκη και Μαυρωτά στο περιθώριο επίσκεψης που πραγματοποίησαν την Πέμπτη (13/2) στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Οι κ.κ. Αυγενάκης και Μαυρωτάς έδειξαν πλήρως ενημερωμένοι για την προετοιμασία του Παπαστάμου εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι, στον οποίο κι εξέφρασαν τη στήριξη και την ευχή να τα καταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα. Επίσης, εξέφρασαν τις ίδιες ευχές και προς τον Ανδρέα Βαζαίο που προετοιμάζεται και αυτός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαστάμος θ’ αγωνιστεί το επόμενο τριήμερο στους Χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ, στην πρώτη σημαντική διοργάνωση της χρονιάς.