Κολύμβηση

Πανελλήνιο ρεκόρ του ΝΟ Ρεθύμνου στο Βόλο

Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε ο ΝΟ Ρεθύμνου στους προκριματικούς αγώνες της 3ης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' που διεξάγεται στο Βόλο.

 

Ο Γιώργος Ομαλιανάκης, ο Παναγιώτης Κωστάκης, η Δέσποινα Κωστάκη και η Μιράλμπα Σούλα κολύμπησαν σε χρόνο 3:56.90 (στα 4Χ100 μέτρα ελεύθερο mixed), ο οποίος αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α'.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον ΠΑΟΚ από τις 12/7/2018, με επίδοση 4:00.07. Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Στέφανος Κατσιλιάνος, δήλωσε για το ρεκόρ:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το ρεκόρ που πραγματοποιήσαμε, καθώς δείχνουμε ότι σε μία μικρή πόλη, όπως είναι το Ρέθυμνο, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι έχουμε διακριθεί σε πολλά αγωνίσματα αυτό το τριήμερο και είμαστε από τις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία.

Αν αναλογιστεί κανείς πως έχουμε πετύχει αρκετές καλές επιδόσεις μέσα σε τρεις, μόνο, αγωνιστικές, το κατόρθωμά μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Είναι τιμή και χαρά για εμάς να βλέπουμε τους αθλητές μας να διακρίνονται στις διοργανώσεις.»