Νοκάι για 4η σεζόν στον ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική 15 Ιουλίου 2024, 19:10

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Μάριος Νοκάι θα παραμείνει στον ΑΟΑΝ.

Corgress Stagakis

Ο 29χρονος εξτρέμ ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και την ίδια περίοδο, την οποία έτσι θα ενισχύσει και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παραμένει στο δυναμικό μας ο Μάριος Νοκάι!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάριο Νοκάι και το ότι για τέταρτη συνεχή σεζόν θα φοράει την κυανόλευκη φανέλα, φανερώνει πολλά για την αξία και την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια.

Ο 29χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, με διαρκή άνοδο την περασμένη τριετία, κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν εκ των πρωταγωνιστών της προσπάθειας στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής πέρυσι, στην πιο γεμάτη, αλλά και παραγωγική σεζόν του με το μπλε αστέρι και η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη, την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ευχόμαστε υγεία και να εξακολουθήσει να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα χρονιά και τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει η ομάδα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη

Σε δήλωση του για την παραμονή του στον ΑΟΑΝ, ο Νοκάι είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο σύλλογος στο πρόσωπό μου. Να έχουμε πάντα υγεία και με πολλή δουλειά, αλλά και πίστη σε αυτό που έχουμε αναλάβει να καταφέρουμε, να πετύχουμε τον στόχο μας τη νέα σεζόν».

chania_tickets
Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad