Νοικοκυράκης: Καλύτεροι όταν ο αντίπαλος παίζει στρωτό ποδόσφαιρο

Επισκοπή | 12 Νοεμβρίου 2021, 15:32

Το στυλ παιχνιδιού του Εργοτέλη "βοηθάει" και την Επισκοπή να αποδώσει καλύτερα σύμφωνα με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη.

/Bella Pizza

Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΗ στην Επισκοπή, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ρεθυμνιώτικης ομάδας για το κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Η αρχική του τοποθέτηση είναι η εξής: «Είμαστε πικραμένοι από το ματς της πρεμιέρας (0-1 με Καραϊσκάκη). Το αφήνουμε όμως πίσω κοιτάζοντας το επόμενο ματς που τυχαίνει να είναι απέναντι σε μια κρητική ομάδα. Πάμε όμως για το καλύτερο επιδιώκοντας να κάνουμε μεταξύ άλλων και καλή εμφάνιση.
Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε ασφάλεια στα μετόπισθεν και μέσα από καλό ποδόσφαιρο να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τη νίκη.
Ο Εργοτέλης είναι μια ιστορική ομάδα αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Θα τον αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Το καλό σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι ο Εργοτέλης έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιγνιδιού. Προσπαθεί να έχει ροή στο παιγνίδι του κι αυτό είναι καλό για μας και για το ποδόσφαιρο γιατί και εμείς είμαστε καλύτεροι όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει ωραία στρωτά».

Οσον αφορά τον ίδιο και τη μετακίνησή του στην Επισκοπή: «Για μένα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά μέσα από αυτές τις εμπειρίες γίνεσαι δυνατός. Μαθαίνεις νέα πράγματα για το μέλλον. Εγώ είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Επισκοπής γιατί είναι ένας σύλλογος με καλό κλίμα, καλό σύνολο και μέσα από την καθημερινή δουλειά θα καταφέρω να πετύχω τους ατομικούς μου στόχους και τους στόχους της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου και είμαι πεπεισμένος ότι από ένα μικρό ηλικιακά ρόστερ, η ομάδα θα καταφέρει γρήγορα να πετύχει τους στόχους της και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο».

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad