ΝΟΧ αντί Παναθηναϊκού στην Α1; Πώς έχει το σενάριο

Α2 Πόλο | 18 Ιουλίου 2017, 22:03

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μπορεί να έχασε τις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια την απευθείας άνοδο, παρόλα αυτά ενδέχεται πολύ σοβαρά να ανέλθει ως... 3ος στην Α1 αντί του Παναθηναϊκού!

Τις τελευταίες μέρες φημολογείται έντονα ότι οι “πράσινοι” θα αποχωρήσουν από την Α1 και ως εκ τούτου εάν συμβεί κάτι τέτοιο τότε αδειάζει μία θέση, την οποία θα καταλάβει η 3η ομάδα της Α2. Το θέμα είναι ότι ο ΝΟΧ δεν έχει παίξει ακόμα με το Νηρέα Γέρακα, σε ένα ματς που υποτίθεται πως είναι προγραμματισμένο για τις 7.30 το απόγευμα την Τετάρτη (19/7) στο Κολυμβητήριο Χανίων, ωστόσο ο Νηρέας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες -και γνωρίζουν ήδη και στον ΝΟΧ- δεν θα κατέβει να αγωνιστεί! Αυτό, με λίγα λόγια, συνεπάγεται ότι η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα βρεθεί στην 3η θέση και εάν κι εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες και ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει, τότε θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στην Α1, ακολουθώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΗ!

Σημειώνεται ότι ο ΝΟΧ θα “παραταχθεί” κανονικά στο Κολυμβητήριο την ώρα του ματς και μάλιστα, στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα βρίσκονται οι εξής παίκτες: Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Κατσουλάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μανιουδάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Αποστολάκης, Τσιστράκης, Μητράκης και Μυγιάκης.

 

 

 

karta antonis garden