Νιόπλιας: Ο Πλατανιάς θα έπρεπε τώρα να παίξει τη 2η αγωνιστική και όχι φιλικό παιχνίδι

Πλατανιάς | 28 Αυγούστου 2016, 22:49

Δίκαιο χαρακτηρίσει το 3-1 υπέρ του Πλατανιά ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τον χαρακτήρισε πιο έτοιμο αγωνιστικά απ' ό,τι τουλάχιστον είναι η δική του ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τον τεχνικό του ΟΦΗ, η ομάδα του θέλει κι άλλες μεταγραφές για να γίνει καλύτερη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Νίκο Νιόπλια είναι οι εξής: «Παίξαμε με μια καλύτερη ομάδα από μας, που παίζει σε ανώτερη κατηγορία. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η ομάδα του Πλατανιά έπρεπε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι εμείς έχουμε ακόμη ένα μήνα και για να παίξουμε. Θέλουμε δουλειά, όπως θέλουμε και παίκτες ακόμη. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ποδοσφαιριστές ώστε να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδό μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτερη ομάδα και -για να γίνουμε- θα χρειαστούμε τις προσθήκες. Εχουμε χρόνο να δουλέψουμε αλλά όπως είπα και πριν δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα γιατί ο αντίπαλός μας ήταν πολύ καλύτερος και πιο έτοιμος από μας».

Για την μεγάλη πίεση που δέχτηκε ο ΟΦΗ: «Φυσικά και δέχεσαι πίεση γιατί παίζεις με καλύτερο αντίπαλο και ο οποίος έχει περισσότερη ποιότητα. Είναι λογικό να δεχτείς πίεση. Δεν μπορείς να παίζεις με μεγαλύτερο αντίπαλο και να σε αφήνει να κυκλοφορείς τη μπάλα. Κι εμείς όταν παίξουμε με ομάδα κατώτερης κατηγορίας ή με ομάδα με κατώτερη φυσική κατάσταση -είναι λογικό- δεν μπορείς να έχεις τις δυνάμεις που έχουν αυτά τα παιδιά. Ο Πλατανιάς θα έπρεπε τώρα να παίξει τη 2η αγωνιστική και όχι φιλικό παιχνίδι. Εμείς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς την σχολιάζει: «Εμείς σαν κατηγορία δεν έχουμε πρόβλημα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στην μεγάλη κατηγορία. Κανονικά έπρεπε οι ομάδες να παίζουν τώρα πρωτάθλημα και όχι να έχουν τόσο μεγάλο διάστημα κενό. Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο κάποιος ποδοσφαιριστής που έχει τελειώσει το Μάιο να περιμένει να παίξει το πρώτο παιχνίδι 10 Σεπτεμβρίου. Δεν είναι ωραίο και δεν γίνεται αυτό, αν το πάρουμε από πλευράς φυσικής κατάστασης ή μυαλού. Πόσο καιρό θα προπονείται χωρίς να παίζει παιχνίδια; Τώρα έρχεται και η Εθνική ομάδα, θα πάει ακόμα πιο πίσω το πρωτάθλημα και είναι λογικό όλες οι ομάδες να έχουν πρόβλημα».

Για τον Πλατανιά: «Απέναντι σε μας είναι πολύ ανώτερη ομάδα, δεν το συζητώ. Τώρα, απέναντι σε άλλες ομάδες, ο στόχος του Πλατανιά είναι να μπορέσει να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και το εύχομαι με όλη μου την ψυχή».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad