Νιόπλιας: Και ο ένας βαθμός δεν είναι κακός

Χανιά | 31 Οκτωβρίου 2016, 23:02

Ο Νίκος Νιόπλιας αναγνώρισε την μεγάλη αντίσταση που πρόταξε ο Κισσαμικός απέναντι στην ομάδα του, σημειώνοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παρόλα αυτά όπως είπε αν ήταν πιο έξυπνοι οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαν να είχαν "κρατήσει" το σκορ, που ήταν 0-1.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα. Πίστευα και πιστεύω ότι τα πιο πολλά παιχνίδια στη Β’ κατηγορία είναι κλειστά παιχνίδια και από τη στιγμή που είχαμε το 0-1 σε αυτό το χρονικό σημείο έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι τα τελευταία λεπτά. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και τα παιδιά το δικαιούνται και έχουν καλή ομάδα. Επαιξαν καλά, είναι δύσκολη ομάδα, ήταν δύσκολος και ο αγωνιστικός χώρος και ένας βαθμός δεν είναι κακός. Έχουμε τώρα δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας από τα οποία πρέπει να πάρουμε το απόλυτο».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο: «Μπορώ να πω ότι είναι και δίκαιο. Απλώς μας αφήνει μία πίκρα το χρονικό σημείο της ισοφάρισης. Αλλά ήταν δύσκολος και ο αγωνιστικός χώρος. Καλή ομάδα ο Κισσαμικός και με καλή ψυχολογία, καλή ομάδα είμαστε κι εμείς. Είναι η 1η αγωνιστική, σιγά-σιγά οι ομάδες θα βρουν τα πατήματά τους, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κακό αποτέλεσμα, απλά το χρονικό σημείο μας αφήνει μια πίκρα».

Για το αν άλλαξε η διάταξη του ΟΦΗ σε 3-5-2 λόγω των συνθηκών του αγώνα: «Ναι καθαρά, μόνο γι’ αυτό το πράγμα. Είχαμε δει το γήπεδο πριν τον αγώνα και όταν πήγε 6 η ώρα περίπου άρχιζε και στέγνωνε το γήπεδο, εμείς έχουμε πολλούς παίκτες οι οποίοι είναι πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια και αυτό ήταν το θέμα, οι καιρικές και οι γηπεδικές συνθήκες, που αλλάξαμε λίγο τον τρόπο του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως συνέπεια όμως στην αρχή του παιχνιδιού λίγο να δυσκολευτούμε. Αλλά δεν είναι αυτή η διάταξή μας, η διάταξή μας γνωρίζετε από πέρσι ποια είναι. Πρέπει όμως ανάλογα με το αν ένα γήπεδο δεν είναι καλό, γιατί δεν είναι Α’ κατηγορία, να πας να βρεις καλά όλα τα γήπεδα και το χόρτο να είναι καλό, να μπορείς να προγραμματίζεις αυτά τα πράγματα. Ήταν όμως της τελευταίας στιγμής. Έχουμε δουλέψει στην προπόνηση για τέτοιες συνθήκες».

Για το αν και στα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς θα υπάρχουν τέτοιες συνθήκες και ο ΟΦΗ θα πρέπει να προσαρμοστεί να μπαίνει πιο έτοιμος κι από το πρώτο ημίχρονο: «Όχι μόνο ο ΟΦΗ, κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να μπορεί να μπαίνει όσο πιο γρήγορα στο ματς. Κι άλλες ομάδες που θα έρθουν στην έδρα μας αν εμείς είμαστε πιο επιθετικοί και έχουμε μία πολύ μεγάλη επιθετικότητα κι αυτοί θα πρέπει να προσαρμοστούν στις δικές μας συνθήκες. Πάντα πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Δεν είναι κάτι εύκολο. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards