Νιόπλιας: «Δικαιολογίες δεν υπάρχουν»

ΟΦΗ | 2 Οκτωβρίου 2022, 18:56

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «πέσαμε σε παγίδα».

Την έκτη συνεχόμενη ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα υπέστη ο ΟΦΗ (2-0), ο οποίος “παραδόθηκε” από το πρώτο ημίχρονο στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Παράδοση… άνευ όρων στην Τρίπολη

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Νίκος Νιόπλιας παραχώρησε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, στις οποίες είπε…

Για την ήττα στην Τρίπολη: «Πρώτα απ΄ όλα είναι δίκαιη η νίκη του Αστέρα. Το άλλο είναι ότι πέσαμε σε παγίδα. Μας έδωσαν την μπάλα, είχαμε την μπάλα, παίξαμε με κοντινές πάσες και έτσι όταν μας την έκλεβαν δεχόμασταν επιθέσεις. Έτσι μπήκανε τα γκολ και έτσι δημιουργήθηκαν και τα προβλήματα για μας.

Παίξαμε πάρα πολύ λάθος μετά το 15ο λεπτό. Θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει με πιο μεγάλες πάσες. Παράλληλα, προσπαθούσαμε να περάσουμε την μπάλα σε κενούς χώρους, κάτι το οποίο περίμεναν. Με τον τρόπο αυτό μας έκλεβαν την μπάλα και έφευγαν στην αντεπίθεση.»

Για το αν αποτελούν δικαιολογία οι τραυματισμοί: «Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Έντεκα παίζουν αυτοί έντεκα παίζουμε εμείς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι.

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι, διότι έχουν έρθει μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες και κάποιοι τραυματίες γυρίζουν. Φαίνεται και η διαφορά με αυτούς που είναι έτοιμοι. Αυτοί που είναι έτοιμοι παίζουν και καλά.»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αστέρας Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς, δήλωσε για…

Τη νίκη της ομάδας του: «Σήμερα για πρώτη φορά τα γκολ βγήκαν από το πλάνο που είχαμε. Αυτό ακριβώς δηλαδή που ετοιμάσαμε όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι θα βρούμε κάποιους χώρους, τους οποίους βρήκαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε να βάλουμε ένα γκολ με τον Μπαρτόλο στην αντεπίθεση, αλλά και την ευκαιρία του Μπαράλες. Αυτό είναι καλό, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας για να δείξουμε την εικόνα που φαντάζομαι.»

Το αν είναι σε καλό δρόμο ο Αστέρας Τρίπολης: «Ακόμα δεν είμαστε κοντά. Έπρεπε να αλλάξουμε και το σχήμα γιατί έχουμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Ο Βαλιέντε γύρισε και φάνηκε ότι δύσκολα αντέχει πάνω από 10-15 λεπτά. Από την άλλη ξέρουμε ότι ο Ματίας θα κουραστεί. Επίσης και ο Στάνκο είχε ίωση. Με βάση όλα αυτά που είπα τώρα νομίζω ότι πήγαμε καλά.»

Παρακολουθήστε και το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών…

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad