Νιόπλιας: Αν είχαμε την ίδια φυσική κατάσταση…

ΟΦΗ | 9 Οκτωβρίου 2022, 18:35

Στην καλύτερη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εκτιμά ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, ότι κρίθηκε η αναμέτρηση στο Ηράκλειο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (2-1) από το Ηράκλειο, παρότι ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο σκορ και παρέμεινε αήττητος για 32ο σερί παιχνίδι στην επαρχία.

Διπλό με ανατροπή στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του αλλά και στο τι έφταιξε για αυτό:

«Παίξαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μου ωστόσο δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα όπως και ο κόσμος μας που απογοητεύθηκε. Χτίζουμε ομάδα τον Σεπτέμβριο ενώ οι αντίπαλοι μας έχουν την ομάδα τους έτοιμη από το καλοκαίρι. Αλλά δεν πειράζει θα την φτιάξουμε και εμείς. Δίνουμε ότι έχουμε αλλά είναι προφανές ότι δε μπορούμε. Αν είχαμε την ίδια φυσική κατάσταση με τον Ολυμπιακό θα κερδίζαμε σήμερα. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.»

Δηλώσεις με τη σειρά του παραχώρησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ…

Για τη νίκη στο Ηράκλειο: «Ίσως καταλάβαμε πως έπρεπε εκείνη τη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο να υψώσουμε το ανάστημά μας και να κοιτάξουμε μπροστά τι θα κάνουμε.»

Για το αν είναι μία προσωπική του νίκη λόγω των αλλαγών: «Όχι σε καμία περίπτωση γιατί το έχουμε ξαναπεί πως παίζουμε με 16 ποδοσφαιριστές. Σήμερα απλά συνέβη αυτό που έγινε και με τον Ατρόμητο.»

Για το αν βοηθάει η σημερινή νίκη: «Φυσικά, πρέπει να δούμε ποιος είναι ο τρόπος για να κερδίζουμε και σήμερα ήταν ένα παράδειγμα.»

Νίκος Νιόπλιας (στη συνέντευξη τύπου): «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε φάσεις, ποιότητα, όλα αυτά που έπρεπε να έχουμε σαν ομάδα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Είναι κρίμα για τον κόσμο, για τους παίκτες, την ομάδα, για όλους να χρειαζόμαστε να τονώσουμε ή ακόμα οι καλύτεροι παίκτες μας να ζητάνε αλλαγή γιατί προέρχονται από τραυματισμό. Τα παιδιά που ήρθαν, είναι καλοί παίκτες αλλά ανέτοιμα. Δεν έγινε καμία αλλαγή για λόγους τακτικής, όλες έγιναν αναγκαστικά.

Γιατί όλοι μέχρι εκεί μπορούν να παίξουν. Ο Ολυμπιακός κράτησε μόνο δύο στόπερ, όλοι οι υπόλοιποι ήταν μεσοεπιθετικοί και ήταν λογικό να έχουν την ποιότητα να παίξουν γιατί αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα τότε κάποια στιγμή θα δεχτείς φάσεις επειδή με την ποιότητα που έχουν μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα.

Και η βαθμολογία το λέει ότι είμαστε πίσω. Δεν μπορείς να βρίσκεις δικαιολογίες, πρέπει να πάρουμε βαθμούς γιατί αυτό μπορεί να σε φέρει ψυχολογικά πίσω, το έχουμε ζήσει και πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά.

Ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστό, δεν έχουμε το περιθώριο να σκεφτόμαστε για 20 και 30 ημέρες. Όταν οι παίκτες θα έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε ποιότητα και δώσαμε αυτά που έπρεπε να δώσουμε.»

Παρακολουθήστε και το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών…

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad