Νίκολιτς: Περιμένουμε πώς και πώς τα πλέι οφ

Χανιά | 18 Μαρτίου 2024, 21:08

Ανυπόμονος για τα παιχνίδια των πλέι οφ δηλώνει ο Νεμάνια Νίκολιτς. Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής τονίζει μάλιστα ότι όλοι στην ομάδα των Χανίων σκέφτονται μονάχα την άνοδο.

Corgress Stagakis

Ο Νίκολιτς μίλησε στην ιστοσελίδα monobala.gr, λέγοντας μάλιστα ότι εάν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ Αθήνας και Χανίων θα επέλεγε τα Χανιά.

– Τον τελευταίο καιρό έχετε μειώσει (τα Χανιά) σημαντικά τη διαφορά από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Athens Kallithea. Έχει επηρεάσει αυτό το κλίμα της ομάδας;

«Η ψυχολογία είναι πολύ ανεβασμένη αυτή την περίοδο, η ατμόσφαιρα εξαιρετική και περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσουν τα playoffs. Όσον αφορά τις φιλοδοξίες, ο πήχης στην ομάδα είναι πάντα ψηλά καθώς όλοι θέλουμε ένα πράγμα, την άνοδο στη Superleague».

– Πιστεύετε ότι μπορείτε να πάρετε την άνοδο;

«Νομίζω ότι δείξαμε πως είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία, με τα αποτελέσματα να το επιβεβαιώνουν. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι διαθέτουμε αρκετή ποιότητα που μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε τον στόχο μας».

– Ποια είναι τα στοιχεία που σας ξεχωρίζουν από τις άλλες ομάδες;

«Το βασικότερο στοιχείο στην ομάδα μας είναι η συλλογικότητα. Διαθέτουμε όχι μόνο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Και εννοώ ανάμεσα σε όλη την ομάδα, όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές».

– Ποια ήταν η σημαντικότερη στιγμή για εσένα φέτος;

«Ειλικρινά, υπήρξαν πολλές ωραίες στιγμές, άλλα αν έπρεπε να επιλέξω κάποιες, θα ξεχώριζα τις τρεις νίκες κόντρα σε Καλλιθέα, Καλαμάτα και Ιωνικό, που ουσιαστικά μας έφεραν εδώ που είμαστε. Αυτές οι τρεις αναμετρήσεις έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μου, καθώς δείξαμε τον χαρακτήρα μας και αποδείξαμε σε όλους ότι δεν πρέπει να μας ξεγράφουν».

– Είσαι 4 χρόνια στην Ελλάδα, έχεις αρχίσει να νιώθεις οικεία;

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, όπως είπατε βρίσκομαι ήδη 4 χρόνια στην Ελλάδα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή εδώ. Εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία να μείνω για χρόνια στη χώρα και να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνει εμένα και την οικογένεια μου ευτυχισμένους, σε αυτή την πανέμορφη χώρα, η οποία μου έχει προσφέρει τόσα πολλά στη μέχρι τώρα καριέρα μου».

– Κρήτη ή Αθήνα;

«Στην Αθήνα πέρασα 2 υπέροχα χρόνια και έχω ευχάριστες αναμνήσεις από την πόλη. Άλλα, και πάλι, αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στις δύο, θα διάλεγα τα Χανιά, κυρίως επειδή εξυπηρετεί περισσότερο εμένα και την οικογένειά μου. Μιας και είναι πολύ μικρότερο μέρος από την Αθήνα, η ζωή είναι πολύ πιο ήρεμη, αλλά είναι και ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση».

 

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad