Νικολιδάκης: Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη

Γ' Εθνική | 25 Αυγούστου 2023, 12:08

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Μιχάλης Νικολιδάκης στην εκλογική γενική συνέλευση της Επισκοπής.

Μετά από τη διαδικασία ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δήλωσε ότι με την ίδια όρεξη το συμβούλιο θα συνεχίσει να οδηγεί προς τα εμπρός την Επισκοπή.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Εκλογές με πρώτο σε ψήφους τον κ. Μιχάλη Νικολιδάκη έβγαλε η κάλπη που στήθηκε χθες, Πέμπτη (24/8) στα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” της Επισκοπής.
Στην κάλπη μπήκαν 13 υποψήφιοι παράγοντες με τη σειρά των ονομάτων αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων να είναι η ακόλουθη:
Μιχάλης Νικολιδάκης, Εύη Βουτσίδη, Μιχαήλ Βελονάκης, Νίκος Τσιλεδάκης, Οδυσσέας Κελαϊδής, Ανδρέας Παπαδάκης, Δημήτρης Λελεδάκης, Φρόσω Μουζουράκη, Εμμανουήλ Βελονάκης, Γιώργος Σταράς, Σάιμον Γουέντγουόρθ, Κλαίρη Μποτωνάκη, Αντώνης Αλεξανδράκης.

Μ. Νικολιδάκης: “Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και φιλοσοφία”
Αμέσως μετά τα εκλογικά αποτελέσματα, ο κ. Μιχάλης Νικολιδάκης έκανε δηλώσεις, τόσο για τις εκλογές όσο και για την ομάδα που δημιουργείται:
“Ήταν μια τυπική εκλογική διαδικασία για την ομάδα μας. Το ευχάριστο είναι ότι μπήκαν στο συμβούλιο παλιά και νέα πρόσωπα που έχουν διάθεση και όρεξη να βοηθήσουν. Να ξέρετε ότι με την ίδια όρεξη θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τον σύλλογο προς τα εμπρός. Έχουμε τη φιλοδοξία να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε θέσει εδώ και χρόνια για να οδηγήσουμε την Επισκοπή και πάλι εκεί που της αξίζει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος: “Η χρονιά βρίσκει την Επισκοπή μας στη Γ’ Εθνική. Έχουμε δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα πιστεύω και θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή όταν φτάσουμε στο 100% των μεταγραφικών κινήσεων.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι μια σεζόν δύσκολη παίζοντας σ’ ένα ακόμη πιο δύσκολο όμιλο ωστόσο η εμπειρία που διαθέτουμε μας έχει διδάξει ότι μπορούμε και τα καταφέρνουμε πάντοτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις.”

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad