Νικολιδάκης: Εχουμε μάθει στα δύσκολα

Επισκοπή | 22 Ιανουαρίου 2023, 19:57

Πίκρα στις τάξεις της Επισκοπής προκαλεί η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΙ. «Κάναμε μία ήττα που μας πληγώνει, έχουμε μάθει στα δύσκολα», σημείωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Νικολιδάκης.

/Bella Pizza

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα έχουν ως εξής:

«Κάναμε μία ήττα που σίγουρα μας πληγώνει. Δεν ήταν ένα ματς που αξίζαμε να χάσουμε με 0-3 καθώς ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του. Από το 0-1 όμως και μετά (68’), ψυχολογικά, πέσαμε. Αυτή η ήττα, θέλω να το επισημάνω ότι μας πεισμώνει. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε μάθει στα δύσκολα .Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από αυτό το πρωτάθλημα και να είστε όλοι σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό που με προβληματίζει, είναι η αντίδραση του κόουτς του ΟΦΙ ο οποίος έκανε μια προκλητική χειρονομία στην κερκίδα και προς τον πάγκο μας. Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αυτό που έκανε. Το αναφέρω ως γεγονός. Για την ενέργειά του αυτή είναι υπόλογος απέναντι σε μας αλλά και στο σωματείο του, τον ΟΦΙ».

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Νικολιδάκης είχε ολιγόλεπτη συζήτηση πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ομόλογό του, πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΙ, Θανάση Χηνόπουλο.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad